noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Δήμητρα 0-0

Η δύναμη και το πάθος υπερίσχυσαν στο ντέρμπι του 2ου ομίλου ανάμεσα σε ΓΣΑ και Δήμητρα στο Στάδιο του Αλμυρού, που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ και ήταν κακό σε θέαμα για τους περίπου 500-600 φιλάθλους που γέμισαν την κερκίδα αλλά έφυγαν απογοητευμένοι...

Για τη γηπεδούχο ομάδα, στο 20' τετ-α-τετ του Κρανά απέκρουσε ο Γκιούρκης, ενώ στο δεύτερο μέρος, κεφαλιά του Βούλγαρη στο 65' και σουτ του Τσιάτσιου εκτός μεγάλης περιοχής στο 78' βρήκαν ξανά σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ των "πρασίνων".
Για τη Δήμητρα, ο Σιαμέτης είχε καλή ευκαιρία στο 75' αλλά η μεγαλύτερη ήταν στο 93' όταν από πλάγια αριστερά ο Τιμπλαλέξης σούταρε ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσιάτσιος, ενώ ο Θωμαΐδης αποχώρησε λίγο πριν τη λήξη τραυματίας με χτύπημα στη μύτη και μετέβη στο Νοσοκομείο.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Ακριβούσης (46' Ράπτης), Ακρίβος, Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Φαράντος, Μαλισσόβας (59' Αραπίτσας), Κρανάς (70' Δανόπουλος), Βούλγαρης, Χειλάς.
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης (84' λ.τρ. Ραμαντάνης), Ποζιόπουλος, Σιαμέτης (70' Νιάκας), Καρατέεβ (75' Κωτσός), Τιμπλαλέξης, Κ. Παυλίδης.