noodles volos banner

Αχιλλέας-Μυρμιδόνες 1-1

Μπορεί οι Μυρμιδόνες να προηγήθηκαν νωρίς στο Αχίλλειο αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να φθάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και έτσι, ο Αχιλλέας σε δύσκολο ματς, πήρε σημαντικό βαθμό. Ο Μάντζιος στο 13' έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και το 1-1 ο Γιώργος Μαλλιαρός με ευθύβολο μακρινό φάουλ στο 42ο λεπτό. Δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους, που σήμερα είχαν την καλύτερή τους εμφάνιση, προς το φινάλε με τον Γιάννη Αντζούρη (το ένα σε απευθείας φάουλ), από μία κόκκινη επίσης στο τέλος: στο 87' ο Αντζούρης και στο 90' ο Γ. Παναγιώτου.
Για τον Αχιλλέα που άντεξε στην πίεση των Μυρμιδόνων στην επανάληψη, ευκαιρία με τον Παναγιώτου στο πρώτο μέρος και με τους Μπεζάτη, Παναγιώτου στο διάστημα 70'-80' σε αντεπιθέσεις, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι πάνω στον Μπεζάτη στο 80'. Για το σύλλογο του Πλατάνου, ο Ντενίζ Φέζο είχε φάση για γκολ στο δεύτερο μέρος, όπως και ο Παπαστεργίου του οποίου η κεφαλιά έφυγε λίγο άουτ στο 61'. Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε ο Μπουρνάκης, στο 68' και 82'. Στη δεύτερη περίπτωση, ήταν σε άδεια εστία. Η μπάλα αναπήδησε στο τερέν, δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός σε κόρνερ.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς, Μαλλιαρός, Γ. Ραχιώτης, Διαμαντής, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μάνος (46' Χρ. Ραχιώτης), Αλπίτσης (70' Μπεζάτης), Γουργιώτης, Γ. Παναγιώτου.
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Γιαννακόπουλος (55' Παπαστεργίου), Λάμπρου, Γ. Μπούρχας (76' Μάντζαρης), Ευθυμίου, Δ. Μπούρχας, Μπουρνάκης, Αντ. Φέζο (47' Γ. Αντζούρης), Ντ, Φέζο, Αναστασίου, Μάντζιος.