noodles volos banner

Αίας Σούρπης-Μακρινίτσα 3-1

Δύο γκολ για τον σκόρερ Παπαδόπουλο Δύο γκολ για τον σκόρερ Παπαδόπουλο

Η μοναδική ομάδα μόνο με νίκες στο 2ο όμιλο είναι ο Αίας Σούρπης. Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν 3-1 της Μακρινίτσας σε ματς με πολλές συγκινήσεις. Το 1-0 ο Κατσαβριάς στο 32ο λεπτό. Στο 65' ο Σαραφίδης έκανε πέναλτι στον Καλοδήμο και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Ο Κωστούλας εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών αλλά απέκρουσε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αθανασόπουλος. Το 2-0 στο 68' ο Παπαδόπουλος και στο 70ό λεπτό ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι. Υποδείχθηκε σε χέρι του Βέργα στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Κατσιάκη. Από την άσπρη βούλα, εύστοχος ο Ανέστης Μαστακούλης. Λίγο αργότερα, στο 75' ο Παπαδόπουλος ξανά ήταν ο σκόρερ για τον Αίαντα με πλασέ στην πλάτη της άμυνας αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ. 

Ο Λουκάς Κατσαμπέκης σολίασε πως η νίκη της ομάδας του ήταν δίκαια και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για άλλα γκολ, ενώ στο 50' δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι παίκτη της Μακρινίτσας. Όσον αφορά στην πηλιορείτικη ομάδα, μάς αναφέρθηκε πως η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή αλλά έγιναν αμυντικά λάθη που οδήγησαν στην ήττα. Επίσης, μετά το 3-1 ο Ντελάκος είχε δοκάρι σε φάουλ και κεφαλιά του Κατσιάκη έφυγε λίγο άουτ, σε διάστημα που οι "ασπρόμαυροι" πίεσαν για να μειώσουν.

Συνθέσεις:
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Βέργας, Κοντοβάς, Κοντογεωργάκης (60' λ.τρ. Κοντούλης), Νικογιάννης, Μπιρτσάι (75' Μαρμαγκιώλης), Κωστούλας (75' Μπούρας), Κατσανριάς, Παπαδόπουλος.
Μακρινίτσα: Σαραφίδης, Αν. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης, Αρβανίτης, Ντελάκος, Ψήφος, Αδαμάκος, Παπακώστας, Κοπάνας (68' Αθανασόπουλος), Κατσιάκης, Μυλωνάς.