noodles volos banner

Ηρακλής-Δημητριάς 2-2

Ισοπαλία 2-2 για Ηρακλή και Δημητριάδα στο πρωινό ματς που έγινε στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με τσουχτερό κρύο και ψιλόβροχο. Το 1-0 στο 32ο λεπτό όταν ο Ασημάκης σέντραρε από δεξιά και ο Πετρόπουλος, αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή, με κεφαλιά σκόραρε. Ο Ηρακλής πέτυχε στην επανάληψη την ανατροπή, με γκολ του Βουρδάκη στο 78' και του Τσατσαρώνη στο 85', όμως η ομάδα του εορτάζοντα σήμερα Τάκη Βαταμίδη είχε την απάντηση. Ξανά σκόρερ ο Πετρόπουλος με μακρινό φάουλ που έσκασε μπροστά στον γκολκίπερ και τον αιφνιδίασε.

Για τον Ηρακλή, στο 6' φαλτσαριστό φάουλ του Κίτσου ακούμπησε ο Ράμος και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 30' φάουλ από το ημικύκλιο του Ψαρόμπα απέκρουσε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δημητριάδος. Στην επανάληψη, δύο καλές ευκαιρίες έχασαν Τσατσαρώνης και Γεωργιάδης, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι-πέναλτι σε κεφαλιά του Μόκια.
Για τη Δημητριάδα, Καρακώστας και Μουσαμπελίου δεν μπόρεσαν από ευνοϊκή θέση να σκοράρουν, ενώ διαμαρτυρίες εκφράστηκαν για τη φάση του 1-2. Όπως ανέφερε ο κ. Βαταμίδης, οι παίκτες της ομάδος του σταμάτησαν καθώς η βοηθός διαιτητή σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής Κούστας άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Συνθέσεις:
Ηρακλής Βόλου: Μιχαλόπουλος, Σαμαράς (90' Φιλίππου), Ζαμάνης, Τζώλας, Μόκιας, Ψαρόμπας, Βουρδάκης, Κίτσος, Σιαμέτης, Γεωργιάδης (85' Μαστροπαναγιώτης), Τσατσαρώνης.
Δημητριάς: Ράμμος, Ασημάκης, Δημουλάς (60' Μελέτης), Μπουρνάκης, Ζαρίφης, Μαργαρίτης (65' Τοπάντζα), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Τσακίρης (60' Κοτσέλος).