noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Άθλος 3-1

Δύο γκολ σήμερα με το κεφάλι για τον πολύπειρο Γιάννη Παναγιώτου Δύο γκολ σήμερα με το κεφάλι για τον πολύπειρο Γιάννη Παναγιώτου

Προηγήθηκε ο Άθλος στον Πτελεό αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμα και ο Πρωτεσίλαος με τρία γκολ από στημένες φάσεις, πήρε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Τελικό σκορ 3-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Παναγιώτου που σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Το 0-1 για τον Άθλο, που σήμερα είχε ενδεχομένως την καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν, πέτυχε ο Φάτσης με σέντρα σουτ στο 16ο λεπτό που πήρε περίέργη τροχιά και "καρφώθηκε" στο "παραθυράκι". Στο 25' το 1-1 με κεφαλιά του Κραβαρίτη ύστερα από σέντρα του Σιαμανίκου, το 2-1 στο 65' με κεφαλιά του Γιάννη Παναγιώτου που πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το 3-1 στο 82' με τον ίδιο τρόπο για τον έμπειρο επιθετικό.

Για τον Πρωτεσίλαο, στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε δύο ευκαιρίες ο Χρ. Παναγιώτου, ο Ζαφειρίου είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 20', ενώ ο Μαρικλέν ήταν άστοχος λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Προς το φινάλε, Μαρικλέν και Ζαφειρίου έχασαν φάσεις για να σκοράρουν.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Β. Σιαμανίκος, Λεϊμονής, Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης (85' Χασιώτης), Κ. Κόρκος, Σούσκο (78' Βίτσος), Ζαφειρίου, Χρ. Παναγιώτου (70' Χριστέλος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.
Άθλος: Γκόγκος, Νάκος, Ξινός, Νιάκας, Κοντοβάς, Καραδήμας, Φάτσης (40' λ.τρ. Νικολάου), Επίσκοπος, Δάρρας, Καμπουρίδης (78' Κακλιάς), Κωτούλας.