noodles volos banner

Ισοπαλία χωρίς γκολ στο ντέρμπι

Ματς με πολλή δύναμη, αρκετές φάσεις στα δύο καρέ, αλλά χωρίς γκολ ήταν το ντέρμπι ανάμεσα σε Σαρακηνό και Θησέα. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών στο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο Θησέας πατούσε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε αρκετές ευκαιρίες, όμως και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ήταν απειλητικοί, κυρίως από στημένες φάσεις.

Στο 11ο λεπτό, συρτό σουτ του Δανιλόπουλου από το ημικύκλιο μπλόκαρε εύκολα ο Πλακαρός, ενώ στο 22' ο Κουτσιρίμπας έκανε διπλή απόκρουση. Πρώτα σε κεφαλιά του Μπόρα με το ένα χέρι και έπειτα σε σέντρα του Σπ. Καραπλιάγκου.
Στο 32ο λεπτό ο προωθημένος Ελευθερίου έπιασε σουτ με κατεύθυνση προς το τέρμα αλλά έκοψε ο Τσιγιάννης, ενώ λίγο αργότερα έγινε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς προπονητή και παικτών του Θησέα. Ο Δανιλόπουλος έκανε κεφαλιά, ο Πλακαρός με το ένα χέρι είπε "όχι" και στη συνέχεια, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βαΐτση. Ο διαιτητής Δημητριάδης δεν υπέδειξε πέναλτι αλλά έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο 37' σουτ του Λιάρου βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ των "ροσονέρι".
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρώτες φάσεις ανήκαν στον Σαρακηνό. Σουτ του Λ. Δενελάβα από το ύψος της μεγάλης περιοχής ήταν άουτ στο 48' κι ακολούθησε διπλή φάση. Στο 52' φάουλ με φάλτσο του Σπ. Καραπλιάγκου πέρασε από όλους και απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας με τα πόδια σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Βαΐτσης μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά η προβολή του σταμάτησε πάλι στον τερματοφύλακα των "πρασίνων".
Στο 60ό λεπτό, ήταν η σειρά για την ομάδα της Αγριάς να απειλήσει. Ο Λιάρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κόκκας πήρε κεφαλιά που απέκρουσε ο Πλακαρός. Στην εξέλιξη της φάσης, νέα κεφαλιά του Κόκκα από τη μικρή περιοχή έφυγε άουτ. Διαγώνιο σουτ του Δανιλόπουλου στο 65' χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ ο Σαρακηνός είχε καλή φάση με άστοχη κεφαλιά του Ν. Δενελάβα, όπως και κεφαλιά του Κόρμπα.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στους δύο γκολκίπερ, Πλακαρό και Κουτσιρίμπα που στο σημερινό ματς είχαν πολλή δουλειά αλλά κράτησαν το μηδέν κόντρα στην πρώην ομάδα τους...

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Πλακαρός, Ρουκάς, Μπόρας, Τσιγιάννης, Ν. Δενελάβας, Θεοδοσιάδης, Κολιαμήτρας (62' Κ. Καραπλιάγκος), Σπ. Καραπλιάγκος, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας (78' Αντωνίου), Βαΐτσης (62' Ακτσιαλής).
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου, Σούδης, Δανιλόπουλος (91' Αγγελής), Λιάρος, Βαλωτής, Κόκκας, Ρενάτο (83' Κουτσιαρής).