noodles volos banner

Άθλος-Διαγόρας 0-4

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Διαγόρας πέρασε με 0-4 από τον Αλμυρό κόντρα στον Άθλο και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ισοπαλίες. Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό με πλασέ ο Γαλογαύρος και το 0-2 έκανε ο Καρατζιώλης με κεφαλιά στο 21ο ύστερα από κόρνερ του Καμπέρη. Ο Χαλιμούρδας στο 69' και ο Κάρρος με πέναλτι στο 89' (που κέρδισε ο Κατσίκης) διαμόρφωσαν το τελικό 0-4. 

Για τον Άθλο ωραία ατομική ενέργεια του Ξυνού στο 28' ολοκληρώθηκε με σουτ που απέκρουσε ο Αράπης, ενώ για τον Διαγόρα ο Κατσίκης είχε δοκάρι στο 90' και ο Τζανής ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα, απονεμήθηκαν στους παίκτες του Άθλου κύπελλο και μετάλλια από τον γεν. γραμματέα της ΕΠΣΘ κ. Ακτσιαλή, το Κύπελλο Ήθους, καθώς η ομάδα από τον Αλμυρό τη σεζόν 2013-2014 δεν δέχθηκε καμία κόκκινη κάρτα, αναμφισβήτητα μία ξεχωριστή στιγμή για το σύλλογο του κ. Ζέρβα.

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Τσιγκώνης, Στ. Ξυνός, Νιάκας, Κουτρογιάννης (44' λ.τρ. Κοντοβάς), Καραδήμας, Δάρρας, Επίσκοπος, Φάτσης (62' Μακανίκας), Κακλιάς (78' Σχουλής), Κωτούλας.
Διαγόρας: Αράπης, Μαστροχρήστος, Γαλογαύρος, Αγριοτσόμπανος, Κουντούρης, Πρασάς (60' Βλάχος), Καραμανλής (65' Κατσίκης), Καρατζιώλης (75' Τζανής), Κάρρος, Καμπέρης, Χαλιμούρδας.