noodles volos banner

Σκιάθος-Δημητριάς 1-0

Δεύτερη εντός έδρας νίκη για τη Σκιάθο. Το ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Γιάννης Τσάγγαρης στο 12ο λεπτό, ένας από τους κορυφαίους σε ποιότητα ποδοσφαιριστές στο τοπικό πρωτάθλημα, με φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο, ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους νησιώτες. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν φάουλ του Σκέμπι στο 75' που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, χαμένο πέναλτι στο 78' με την εκτέλεση του Σκέμπι να αποκρούει ο Ράμος κι έπαιξαν ...με τη φωτιά αφού η Δημητριάς στο τέλος λίγο έλειψε να πάρει το βαθμό.
Για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Πετρόπουλου στο 11' έφυγε άουτ, σε τετ-α-τετ ο Ταφίλης νικήθηκε από τον Καρασαΐνη λίγο αργότερα, ενώ στο 65' ο Μουσαμπελίου είχε δοκάρι. Ο Ταφίλης έχασε ευκαιρία στο 75' πάλι σε φάση τετ-α-τετ, ενώ στο 90' δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα από κοντά και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Συνθέσεις:
Σκιάθος: Καρασαΐνης, Κανταράκιας (75' Τουρναβίτης), Δ. Μιαρίτης, Ελ. Πρίφτι, Κουτσογιάννης, Καλλιακούδας, Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας, Σκέμπι, Αραμπατζής (60' Ζάνης), Τσάγγαρης (80' Φερετζέλης).
Δημητριάς: Ράμος, Ασημάκης (85' Ζαφειρόπουλος), Δημουλάς, Μπουρνάκης, Ζαρίφης, Τσακίρης (55' Κοτσέλος), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Αντ. Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μελέτης (68' Τοπάντζα).