noodles volos banner

Μακρινίτσα-Δήμητρα 0-2

Οι παίκτες της Δήμητρας πανηγυρίζουν το 0-1 από τον Γκαρνίδη Οι παίκτες της Δήμητρας πανηγυρίζουν το 0-1 από τον Γκαρνίδη

Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Δήμητρα, που πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος κόντρα στη Μακρινίτσα, ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου έπαιξε για την τελευταία μισή ώρα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γοδενόπουλου στο 60'.

Το 0-1 έγινε στο 28ο λεπτό όταν η Δήμητρα κέρδισε φάουλ από πλάγια αριστερή θέση. Το εκτέλεσε ο Γκαρνίδης με το δεξί πόδι, η μπάλα πέρασε από έναν όμιλο παικτών και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ το 0-2 έγινε στο 90ό με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Θωμαΐδη.
Για τη Μακρινίτσα, στο 12ο λεπτό, σουτ του Σαραφίδη από καλή θέση, δεν το έπιασε "γεμάτο" όπως λέμε, ωστόσο με κατεύθυνση προς το τέρμα, το απέκρουσε ο Γκιούρκης. Στην επανάληψη, οι Πηλιορείτες προσπάθησαν παίζοντας με παίκτη παραπάνω για την ισοφάριση, τους έλειψε όμως η μεγάλη φάση.
Για τη Δήμητρα, κεφαλιά του Κ. Παυλίδη στο 4' απέκρουσε με το ένα χέρι ο Σαραφίδης, στο 8' κεφαλιά του Αντωνιάδη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 17' ο Κ. Παυλίδης δεν είχε καλό τελείωμα σε φάση τετ-α-τετ. Ακόμη, στο 44' από σέντρα του Γκαρνίδη, ο Ποζιόπουλος πήρε κοντινή προς το τέρμα κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο τερέν κι έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επανάληψη σε δύο περιπτώσεις ο Σιαμέτης δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Γ. Σαραφίδης, Αρβανίτης, Κατσιάκης, Ντελάκος, Μυλωνάς, Ψήφος, Αδαμάκος, Παπακώστας, Αν. Μαστακούλης, Στάχτος (60' Καρασμάνογλου), Ευγ. Σαραφίδης.
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαϊδης, Ποζιόπουλος, Κ. Παυλίδης (90' Ραμαντάνης), Τιμπλαλέξης (78' Παρίσης), Μ. Παυλίδης, Καρατέεβ (46' Σιαμέτης).