noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Ηρακλής Βόλου 1-0

Σε αγώνα με αρκετούς νεαρούς παίκτες στο τερέν, νικήτρια ομάδα θα ήταν αυτή που θα σκόραρε πρώτη καθώς ο πολύ δυνατός αέρας αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στο να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν με γκολ προς το φινάλε.

Στο 83ο λεπτό, ο Παπακώστας πέρασε ωραία μπαλιά και ο Νίκος Μαγγασιανός με διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Για την Αγία Παρασκευή, ο Βούκουτος στο 35' αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ στην επανάληψη ο Μαρμαρινός δεν πλάσαρε σωστά στο 53' προλαβαίνοντας την έξοδο του Υφαντή και στο 58' ο Μαρμαρινός ξανά σούταρε από καλή θέση αλλά ο Ζαμάνης έβαλε σωτήρια την προβολή σε φάση που τραυματίστηκε (κι αργότερα αντικαταστάθηκε). Για τον Ηρακλή, καλύτερη στιγμή στο 61' όταν σε κόρνερ, ο Αναστασίου από τη μικρή περιοχή πήρε κεφαλιά, όχι όμως όπως θα ήθελε, που κατέληξε στα χέρια του Μπράνου.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Βαν ντε Γουίχε, Π. Μαγγασιανός, Σιγάλας, Παντελόγλου, Γάκιας (64' Τσαντόπουλος), Ζάχαρης, Μαλακασιώτης, Βούκουτος (80' Παπακώστας), Μαρμαρινός (72' Χαρίσης), Ν. Μαγγασιανός.
Ηρακλής: Υφαντής, Σαμαράς, Ζαμάνης (71' Χελιώτης), Λημνιώτης (46' Οικονόμου), Μόκιας, Κίτσος, Βουρδάκης, Μαστροπαναγιώτης, Αναστασίου, Θάνος, Λεβέντης.