noodles volos banner

Οκτώ ομάδες για το αήττητο και έντεκα για την 1η νίκη!

Με την τρίτη αγωνιστική συνεχίζεται η Α' Κατηγορία της ΕΠΣΘ. Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο και επτά την Κυριακή στους δύο ομίλους. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου.

Στον 1ο όμιλο, το Σάββατο θα γίνουν δύο αναμετρήσεις. Στο γήπεδο της Γατζέας η τοπική ΑΕ 2002 υποδέχεται τον Μαγνησιακό. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ουρά καθώς προέρχονται από ήττες στα δύο προηγούμενα ματς, οπότε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αναζητήσουν τους πρώτους τους βαθμούς. Χωρίς νίκη είναι και οι μονομάχοι του ζευγαριού Αγία Παρασκευή-Ηρακλής, με τη σημείωση ότι οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις βαθμούς στα χαρτιά από τους Νέους Αθλητές.
Το πρωί της Κυριακής, κοντράρονται Πανιώνιος κι Άρης σε ενδιαφέρουσα συνάντηση. Μία νίκη για τους νεοφώτιστους, δύο στα δύο για τους "κιτρινόμαυρους". Η Σκιάθος φιλοξενεί τη Δημητριάδα σε δεύτερο σερί εντός έδρας ματς που δεν θέλει να έχει απώλεια βαθμών, ενώ το απόγευμα ο Σαρακηνός παίζει στο γήπεδο των Λεχωνίων κόντρα στην Ιωλκό. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Θησέας και τρίποντο άνευ αγώνος η ΑΕ Διμηνίου.

Στο 2ο όμιλο, οι Μυρμιδόνες υποδέχονται τον Πρωτεσίλαο. Αμφότεορι μετρούν από ένα βαθμό με τα ίδια αποτελέσματα (ισοπαλία 1-1 και ήττα 2-0). Το ματς είναι μεγαλύτερης σημασίας για το σύλλογο του Πλατάνου που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, η Μακρινίτσα παίζει με τη Δήμητρα. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι νεοφώτιστοι θέλουν να προβάλουν τη δική τους αντίσταση...
Την Κυριακή το απόγευμα οι άλλοι τέσσερις αγώνες: η Αγχίαλος ποντάρει στη δύναμη της έδρας με αντίπαλο τον Αίαντα που μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ο Άθλος φιλοξενεί τον Διαγόρα, ο Αχιλλέας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα, ενώ η ανεβασμένη Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού παίζει χωρίς άγχος με τον ΓΣΑ στο γήπεδο Μικροθηβών. Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική για τον Αετό Κερασιάς.