noodles volos banner

"Δεν φοβάμαι την ομάδα μας, θα πάμε καλά"

Μετά την ισοπαλία 1-1 με την Ιωλκό εκτός έδρας και την ήττα από τον Θησέα 0-2 εντός έδρας, ο Ηρακλής Βόλου αγωνίζεται στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. "Ματς ανάμεσα σε ισάξιους αντιπάλους" το χαρακτήρισε ο Γιάννης Φασουράκης, προπονητής των "κυανόλευκων", μιλώντας στο magnesiasports.
Συγκεκριμένα ανέφερε: "Πάμε για τη νίκη, είναι ένα ματς που πρέπει να το πάρουμε. Ο Ηρακλής δεν παίζει για το αποτέλεσμα ή αμυντικά, παίζει πάντα για τους τρεις βαθμούς κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Τόσο εμείς όσο και η Αγία Παρασκευή διαθέτουμε πολλούς νεαρούς παίκτες στην ενδεκάδα, θα έλεγα ότι είναι δύο ισάξιες ομάδες που θα αναζητήσουν τη νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη ημέρα και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει, θα είναι αυτή που θα φύγει νικήτρια".
Ερωτηθείς για το ξεκίνημα του Ηρακλή στην αγωνιστική σεζόν, ο Γιάννης Φασουράκης ήταν σαφής: "Στον αγωνιστικό τομέα, θεωρώ ότι η ομάδα μας έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε κάπως μουδιασμένα κι αυτός είναι ένας τομέας που χρειαζόμαστε βελτίωση. Οι παίκτες μας είναι πολύ καλά προπονημένοι, έχουν καλή φυσική κατάσταση και παλεύουν μέχρι το τέλος. Λίγο το άγχος, λίγο η απειρία είναι στοιχεία που οφείλονται για το ότι δεν ξεκινάμε δυναμικά στα παιχνίδια. Στο ματς με τον Θησέα ξεκίνησαν οκτώ μικροί. Δεν φοβάμαι όμως την ομάδα μας και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά στο συνέχεια του πρωταθλήματος".

Φ.Γ.