noodles volos banner

Αναγνώστου: "Χωρίς άγχος η ομάδα μας με τον ΓΣΑ"

Δίχως αμφιβολία το 1-7 της Ένωσης Μικροθηβών Αγροτικού (για συντομία ΕΜΑ) εκτός έδρας επί της Μακρινίτσας ήταν το αποτέλεσμα που προκάλεσε έκπληξη στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου την προηγούμενη αγωνιστική. Στο magnesiasports μίλησε ο Χρήστος Αναγνώστου για το ματς αυτό αλλά και τη συνέχεια.

Ερωτηθείς εάν η ομάδα που βρίσκεται επί 17 χρόνια έχει ξαναπετύχει τέτοιο σκορ απάντησε: "Τέτοιο σκορ μπορώ να θυμηθώ μόνο σε ένα ντέρμπι με την Ιωλκό σε χαμηλότερη κατηγορία πριν πολλά χρόνια. Είχαμε κερδίσει και τότε με 7-1 στην έδρα μας".

Για το εάν περίμενε αυτό το σκορ, ήταν σαφής: "Φυσικά και δεν το περιμέναμε. Αν λέγαμε κάτι αντίθετο, θα ήταν ψέματα. Πήγαμε στο ματς για να κερδίσουμε αλλά αυτό το σκορ, πού να το φανταστούμε. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί ο αντίπαλος ήταν καλός. Η αξία του αντιπάλου δίνει μεγαλύτερη σημασία στη δική μας νίκη. Η Μακρινίτσα είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική, μάς έκατσε το παιχνίδι όπως λέμε παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ. Αυτά τα αποτελέσματα συμβαίνουν μια φορά σε πολλά χρόνια".

Σχετικά με την πορεία της ΕΜΑ στο ξεκίνημα της περιόδου και το προσεχές παιχνίδι με τον ΓΣΑ, ο Χρήστος Αναγνώστου δήλωσε: "Η ομάδα μας δείχνει σταθερότητα και ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχουμε όμως περιθώρια βελτίωσης. Αυτή την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον ΓΣΑ που θα παίξουμε χωρίς άγχος. Για εμάς είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ιστορική ομάδα. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας".

Τέλος, για το 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΘ ανέφερε: "Θεωρώ ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα όσον αφορά στις ομάδες που θα πάνε για την πρωτιά ή αυτές που θα παλέψουν για τον υποβιβασμό. Σίγουρα υπάρχουν φαβορί και είναι ο ΓΣΑ και η Δήμητρα που διαθέτουν καλό ρόστερ και αξιόλογους προπονητές, έχοντας τις βάσεις από τα προγούμενα χρόνια. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά με στόχο να είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην κατηγορία".

Last modified onWednesday, 15 October 2014 16:34