noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Πανιώνιος 3-0

Αγχώθηκε η ΑΕ Διμηνίου, αλλά πήρε μια καθαρή νίκη ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, όπου ο Πανιώνιος απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Ανγκόλι αλλά ο Κοντογιάννης ενήργησε σωστά, οι γηπεδούχοι του Κώστα Παπαστεργίου μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του β' ημιχρόνου και οι εσωτερικές αλλαγές απέδωσαν. Ο Τσουκάλης στο 47' με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ και ο Ανατολής τρία λεπτά αργότερα, έδιωξε το άγχος από τους "κυανόλευκους". Το "κερασάκι στην τούρτα" πέτυχε ο Σάββας Μαυρίδης με μονοκόμματο υπέροχο σουτ στο 78ο λεπτό από περίπου 40 μέτρα που ...καρφώθηκε στο "παραθυράκι" της εστίας, ενώ η τριάδα των Κανδήλα, Σατελιάν, Τσουκάλη απώλεσε ευκαιρίες για ακόμη ένα τέρμα. Για τον Πανιώνιο, ο Σκουφογιάννης πήρε κόκκινη κάρτα στο 70', ενώ ντεμπούτο έκανε ο νεαρός Βαΐτσης.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ταμπακόπουλος (46' Ζάγκας), Αναστασίου, Τανάγιας, Αποστολίδης, Σαμαράς, Νούσιας (72' Σατελιάν), Μαυρίδης, Μοράλες, Ανατολής (75' Κανδήλας), Τσουκάλης.
Πανιώνιος: Καραμπίνης, Ανγκόλι (64' Βογδάνος), Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Σκουφογιάννης, Γ. Μπασδάνης, Καραγιώργος, Κ. Μπασδάνης, Βούλγαρης (74' Καραγιάννης), Μοσχούδης, Ν. Νικούδης (82' Βαΐτσης).