noodles volos banner

Σαρακηνός-ΑΕ 2002 1-0

Άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα ο Λευτέςρης Δενελάβας, περσινός αρχισκόρερ της Α' Κατηγορίας Άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα ο Λευτέςρης Δενελάβας, περσινός αρχισκόρερ της Α' Κατηγορίας

Πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τον Σαρακηνό και πρώτη νίκη με σκορ 1-0. Τη λύση έδωσε ο Λευτέρης Δενελάβας, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ με κοντινή κεφαλιά στο 15ό λεπτό ύστερα από σέντρα του Καραπλιάγκου, ενώ στο επόμενο λεπτό, πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ κι ανετράπη κερδίζοντας πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Μητράκος απέκρουσε. Για τον Σαρακηνό, Λ. Δενελάβας και Καραπλιάγκος έχασαν ευκαιρίες στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, ενώ προς το τέλος του αγώνα, αμυντικός πρόλαβε τον Κολιαμήτρα σε τετ-α-τετ, ενώ ο Δενελάβας πήρε κοντινές κεφαλιές, από σέντρες και πάλι του Καραπλιάγκου, αλλά ο Μητράκος είπε “όχι”. Όσον αφορά στην ΑΕ 2002, μετά το γκολ που δέχθηκε, ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε για την ισοφάριση, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Τζοβάρα και Πολυχρόνου στο πρώτο ημίχρονο. Tέλος, οι γηπεδούχοι ανέφεραν ότι στη φάση του πέναλτι, ο αντίπαλος τερματοφύλακας θα έπρεπε να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και όχι την κίτρινη όπως συνέβη.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Πλακαρός, Θεοδοσιάδης, Τσιγιάννης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Ακτσιαλής (78' Ιωάννου), Κωνσταντάκος (46' λ.τρ. Ρουκάς), Κόρμπας, Κολιαμήτρας, Λ. Δενελάβας, Κατής (46' Αντωνίου).
ΑΕ 2002: Μητράκος, Δήμου, Μπικοράρος, Τσιργής, Σταθόπουλος, Βέργος, Κόρδα, Κούρτι (65' Ραφτόπουλος), Πολυχρόνου, Μπένκα, Τζοβάρας (70'΄Κουβαράς).