noodles volos banner

Αγχίαλος-Αγία Παρασκευή 2-1

Με 19 βαθμούς και στην 8η θέση έκλεισε τον α' γύρο η νεοφώτιστη Αγχίαλος μετά το σημερινό 2-1 κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Το 1-0 έγινε σε μια ανύποπτη φάση στο 34'. Το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Δανόπουλος από το ημικύκλιο. Η παράβαση δόθηκε για τεχνική ποινή σε αμυντικό της Αγίας Παρασκευής από τον διαιτητή Πετρόπουλο καθώς η μπάλα παίζονταν και διέκοψε το ματς για να "κιτρινίσει" τον παίκτη των φιλοξενουμένων δίνοντας παράλληλα το φάουλ. Το 1-1 με πέναλτι του Φάνη Μαλακασιώτη στο 42' που δόθησε σε χέρι του Μπολιού και το 2-1 στο 74' από κοντά με τον Τσανάκα, ύστερα από απόκρουση του Δήμου σε σουτ του Τσαρδακά. Για την Αγχίαλο, ο Τσαρδακάς είχε ευκαιρία στο πρώτο μέρος με προβολή και οι Κίτσος, Δανόπουλος στο δεύτερο, ενώ για την Αγία Παρασκευή, ο Φάνης Μαλακασιώτης βρέθηκε σε τρεις περιπτώσεις σε θέση για γκολ αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 65' σουτ του Βούκουτου απέκρουσε ο Καραγιώργος. Ο Στ. Μαλακασιώτης με δήλωσή του, ευχαριστεί τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας για τον ορισμό της τριάδας στο σημερινό αγώνα, ενώ στη φάση της τεχνικής ποινής από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ της Αγχιάλου, ανέφερε ότι το φάουλ εκτελέστηκε χωρίς να έχει στηθεί το τείχος. Για την Αγχίαλο, ντεμπούτο φέτος για το νεαρό ταλαντούχο μέσο Ανδρέα Δράγνη ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην προετοιμασία. 
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης, οι άνθρωποι της Αγχιάλου ενημερώθηκαν για μια δυσάρεστη είδηση σχετικά με 21χρονο συντοπίτη τους που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Υπήρξε φίλος με κάποιους παίκτες και μάλιστα ένας εξ αυτών που επρόκειτο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, έφυγε από το γήπεδο όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η διοίκηση της Αγχιάλου θέλησε να αναβάλει το ματς αλλά από την ΕΠΣΘ έλαβε την απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από τη στιγμή που δεν ήταν μέλος της ομάδας.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Φ. Καραγιώργος, Ζητούδης, Μαυρόπουλος (78' Σγατζής), Μηδειάτης, Μπολιός, Τσανάκας, Κίτσος, Βέτσικας, Τσαρδακάς (75' Γ. Καραγιώργος), Δανόπουλος, Φούκης (60' Δράγνης).
Αγία Παρασκευή: Δήμου, Αγραφιώτης, Χασιώτης, Σιγάλας, Παντελόγλου, Ζάχαρης, Μουλιός (75' Καμπέρης), Οικονόμου (85' Παπακώστας), Βούκουτος (65' Στ. Μαλακασιώτης), Φ. Μαλακασιώτης, Μαγγασιανός.

Last modified onMonday, 30 December 2013 12:36