noodles volos banner

Αίας-Πύρασος 1-2

Νίκη στο φινάλε για τον Πύρασο στη Σούρπη και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο όπως στο ματς του Κυπέλλου στις 30 Οκτωβρίου, δηλαδή γκολ με κεφαλιά του Γιάννη Κοντοβά στο 90ό λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χάνου! Το τελικό σκορ ήταν 1-2 αφού ο Πύρασος προηγήθηκε στο 35' με εύστοχο πέναλτι του Χάνου (που δόθηκε σε ανατροπή του Πάσιου από τον Καλοδήμο) και η ισοφάριση στο 65' με σουτ του Χριστέλου από το ύψος του πέναλτι ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Καλοδήμου σε πλάγιο άουτ του Κωστούλα.
Ο Λουκάς Κατσαμπέκης ανέφερε ότι το ματς ήταν ντέρμπι και το ήθελαν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του είχε στο πρώτο ημίχρονο δύο ευκαιρίες με σουτ των Κωστούλα και Σπανού, στο 75' ο Κυριάκος έκοψε με προβολή πάσα του Καλοδήμου προς τον Κωστούλα με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ, ενώ στο 89' σουτ του Χριστέλου από το πέναλτι έφυγε άουτ. Για τον Πύρασο, στο 72' ο Χάνος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, μετά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του τερματοφύλακα και εν συνεχεία στο κάθετο δοκάρι, ενώ οι Αγχιαλίτες εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Θεοχάρη. Στο 20ό λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Χάνου διότι ο σκόρερ είπε "πέρασε" σε συμπαίκτη του και δόθηκε φάουλ υπέρ του Αίαντα, ενώ πριν την ισοφάριση, ο Γ. Κοντοβάς ανετράπη από πίσω στα όρια της περιοχής από τον Νικηφοράκη αλλά δεν δόθηκε κάρτα, που θα έπρεπε να είναι η κόκκινη σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πυράσου. 
Για τον Πύρασο, αποχώρησε τραυματίας νωρίς ο Λιάρος, ενώ εκφράστηκαν ευχαριστίες στη διοίκηση του Αίαντα για τη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Αίας: Θεοδωρίδης, Νικηφοράκης, Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Καλοδήμος, Κοντούλης (57' Χαλάτσης), Χριστέλος, Κοντογεωργάκης, Μπιρτσάι, Σπανός (57' Βέργας), Κωστούλας.
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Κυριάκος (79' Παρασκευόπουλος), Αποστολίδης (75' Χατζητρακόσιας), Γκάγκας, Στεφανής, Βαγγελάκος, Χάνος, Γ. Κοντοβάς, Λιάρος (14' λ.τρ. Τανάγιας), Πάσιος, Δενελάβας.

Last modified onSunday, 29 December 2013 18:49