noodles volos banner

Νίκη με δραματικό φινάλε για τα κορίτσια του Μαγνησιακού!

"Δύο στα δύο" για τη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού καθώς κέρδισε 4-3 τον Μέντεκα Καλαμαριάς σε ματς με δραματική εξέλιξη. Οι "κυανόλευκες" δέχθηκαν την ισοφάριση στο 88', πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο επόμενο λεπτό, ενώ οι αντίπαλες είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις!

Συγκεκριμένα, το 0-1 με σουτ της Γεωργατζή σε μια φάση που οι παίκτριες του Μέντεκα δεν τήρησαν το fair play όταν η Μεγαγιάννη βρίσκονταν τραυματισμένη και πεσμένη στο τερέν. Το 1-1 στο 30' με εύστοχο πέναλτι της Σέλα που κέρδισε η Χρυσικοπούλου, το 2-1 τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά της Καλαπαναγιώτου ύστερα από κόρνερ της Σέλα και το 3-1 με σέντρα-σουτ της Κατσαβριά στο 44ο λεπτό. Ο Μέντεκας μείωσε νωρίς στο β΄ημίχρονο, με πλασέ της Γεωργατζή στο 53', για να φθάσουμε στο δραματικό φινάλε. Το 3-3 στο 88' με την Λαζαρίδου να σκοράρει με το γόνατο, το 4-3 στο 89' με διαγώνιο σουτ της Χρυσικοπούλου ύστερα από ωραία μπαλιά της Σέλα, ενώ στο 93' η Πετροπούλου είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα (80' Γιαμαλή), Ξάνθη, Σέλα, Κατσαβριά, Χρυσικοπούλου, Τρίγκα (29' Κουλοχέρη), Πέτση (54' Καραλή), Δερβενιώτη.