noodles volos banner

Υπέταξαν τον πρωτοπόρο τα κορίτσια του Μαγνησιακού!

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Μαγνησιακού! Επιβλήθηκαν 1-0 του πρωτοπόρου Μέντεκα Καλαμαριάς στο γήπεδο της Γατζέας σε εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική Γυναικών και τον ανάγκασαν στην πρώτη του φετινή ήττα. Έτσι, η βολιώτικη ομάδα έχει πλέον δύο νίκες και μία ήττα στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει.

Στο πρώτο μέρος, ο Μαγνησιακός ήταν καλύτερος. Είχε μεγάλη κατοχή μπάλας, πίεσε πολύ τον αντίπαλό της, χάνοντας ευκαιρίες να σκοράρει με τις Κατσαβριά, Χρυσικοπούλου και Κουλοχέρη, ενώ αντιθέτως οι φιλοξενούμενες απείλησαν μόνο σε μία περίπτωση με την Ασημώνη.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή για τις παίκτριες του Θοδωρή Κατσαμόρα καρποφόρησε στο 48ο λεπτό όταν η Μήτα έκανε επέλαση από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή το γύρισμα στην περιοχή, με την Κατσαβριά να σκοράρει με πλασέ. Οι σκόρερ και η Χρυσικοπούλου στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες να “καθαρίσουν” το ματς, ο Μέντεκας ανέβασε την απόδοσή του αλλά όποτε χρειάστηκε, η τερματοφύλακας Μαργαρίτη ήταν σταθερή στις επεμβάσεις της.

Αλγεινή εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι εκτελέστηκε κόρνερ από τη φιλοξενούμενη ομάδα και το ματς συνεχίστηκε κανονικά από τον διαιτητή ενώ η Μεγαγιάννη ήταν πεσμένη στο τερέν μέσα στη μικρή περιοχή. Τέλος, επόμενο ματς για τον Μαγνησιακό είναι στις 21/12 στην έδρα της Πανσερραϊκής για την 5η αγωνιστική που είναι η πρώτη έξοδος για τη βολιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα!

Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη (89' λ.τρ. Καραλή), Καλαπαναγιώτου, Σιδεροπούλου, Σέλα, Μήτα, Κουλοχέρη, Κατσαβριά (82' Πέτση), Χρυσικοπούλου, Ξάνθη, Κοσμοπούλου (68' Μανιαδάκη).

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον κ. Μήτα, παράγοντα του Μαγνησιακού.