noodles volos banner

Καλή εμφάνιση χωρίς βαθμολογικό κέρδος

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε ο Βόλος 2004 σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η βολιώτικη ομάδα είχε αρκετά καλή εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια, πλήρωσε όμως αμυντικά λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στις αντιπάλους να σκοράρουν τρία γκολ.
Μετά από δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, η Τσιρδάνη έκανε το 0-1 στο 10', αλλά ο Ατρόμητος πέτυχε την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο σκοράροντας στο 15ο και 35ο λεπτό. Για το δεύτερο γκολ, υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς Βόλου καθώς ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής αγνόησε την υπόδειξή του... Το 3-1 στο 50' και η μείωση του σκορ στο 88' με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γάτσιου. Για την ερυθρόλευκη ομάδα, καλές ευκαιρίες χάθηκαν με τις Λόγου, Γάτσιου στο δεύτερο μέρος, ενώ η Κόντου στο 93' δεν μπόρεσε από καλή θέση να πετύχει την ισοφάριση.

Η σύνθεση του Βόλου: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Φ. Οικονόμου, Κόντου, Σύρμου, Παπασακελλαρίου, Γάτσιου, Τσιρδάνη, Μ. Οικονόμου (46' Λόγου), Κέκου (85' Πούλιου), Βέτσικα.