noodles volos banner

Ακριβός για την Παρί ο Ντι Μαρία

Πολύ ακριβό για την Παρί Σεν Ζερμέν χαρακτήρισε τον Άνχελ Ντι Μαρία ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας Νασέρ Αλ Κελαϊφί και απέκλεισε την πιθανότητα απόκτησης του Αργεντίνου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πλάγιος επιθετικός εδώ και καιρό φέρεται να είναι καθ’ οδόν για το Παρίσι αλλά το αφεντικό της Παρί έβαλε τέλος στο εν λόγο σενάριο υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά:
«Σ’ ότι αφορά τον Ντι Μαρί είναι αλήθεια ότι είχαμε συζητήσεις με τον πορόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεζ αλλά ήταν πολύ ακριβός για εμάς και σταματήσαμε τις διαπραγματεύσεις».
Πλέον ο δρόμος για το …Μάντσεστερ πιθανόν να ανοίγει για τον Ντι Μαρία που δημοσιεύματα θέλουν να είναι μεταγραφικός στόχος της Γιουνάιτεντ.
Σ’ ότι αφορά στην Παρί μετά την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ από την Τσέλσι και την προσθήκη του Σέρζ Ουριέ ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν οι ενισχύσεις έχπουν περιοριστεί στο μίνιμουμ έπειτα και από το πρόστιμο 60 εκατομμυρίων ευρώ που τους επιβλήθηκε για παράβαση των κανονισμών του Financial Fair Play (FFP) και τον περιορισμό των παικτών της για τη νέσα σεζόν σε 21. Μόνον στην περίπτωση που το σωματείο τηρήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί σχετικά από το Club Financial Control Body (CFCB) τα 40 εκατομμύρια από αυτό το βαρύ πρόστιμο θα επιστραφούν στην Παρί.
Ο Ντι Μαρία έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ ως τον Ιούνιο του 2018 και εκτιμάται ότι για την παραχώρηση του οι Μαδριλένοι ζητούν τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ.