noodles volos banner

Σε τροχιά πλέι οφ η Επισκοπή

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Επισκοπή τη Δευτέρα απέναντι στον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Ρεθύμνου κατάφερε με δύο γρήγορα γκολ στην έναρξη κάθε ημιχρόνου να κάμψει την αντίσταση των «μελανόλευκων», οι οποίοι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες και, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πάτησαν περισσότερο περιοχή και απείλησαν την εστία του σταθερού Καλογεράκη. Μόλις στο 2' ο Γκαστόν Γκονζάλες εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Παναιγιαλείου και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ από τον Αργεντινό προήλθε και το δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 56' εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σανδραβέλη και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ανδρούτσου. Έτσι, οι Ρεθυμνιώτες σκαρφάλωσαν στην 3η θέση, ενώ στην ομάδα του Αιγίου αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το μέλλον του Νίκου Κουρμπανά είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βουρβαχακης, Σπαθάρας, Βιδάλης, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Γκονζάλες (79' Φραντζεσκάκης), Ανωγειανάκης (67' Τάντιτς), Βελονάκης (87' Μποτωνάκης).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ανδρούτσος, Σανδραβέλης (77' Διαμαντόπουλος), Π. Παπαδόπουλος (65' Αργυρόπουλος), Ιωάννου, Ακπαρίδης, Παπαχρήστος, Μπούνας, Γκοτσούλιας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας (46' Αλεξάντροβιτς), Φλίγκος.

Last modified onMonday, 23 December 2013 22:22