noodles volos banner

Ο Εθνικός Γαζώρου νίκησε τον Απόλλωνα

Μόνος τρίτος στον βόρειο όμιλο της Football League ο Εθνικός Γαζώρου με τη λήξη του πρώτου γύρου. Οι Σερραίοι νίκησαν 2-1 τον Απόλλωνα 1926, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία τους όλο αυτό το διάστημα. Το σκορ στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής σημείωσε στο 9' ο Ναστέφσκι, ενώ για τους Πόντιους ισοφάρισε σε 1-1 ο Αθανασιάδης, στο 19' Όλα τα λεφτά... στο ματς ήταν η φοβερή προσπάθεια του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, στη φάση του 2-1. Ο «γιατρός» με περίσσια τεχνική ...σμπαράλιασε την άμυνα του Απόλλωνα, έβγαλε μόνο τον Γαϊδαρτζή απέναντι στον Καρατζιοβαλή, ο οποίος δεν αστόχησε. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προς το τέλος για το 2-2, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό, παρ' ότι ο Kωφοκώτσιος αποβλήθηκε στο 76' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Μέλκας, Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου (89' Νύρλος), Κωνσταντινίδης (80' Παναγιωτίδης), Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Σρντιτς (46' Γαϊδαρτζής).
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Αλμπάνης, Σακκάς, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέργος (68' Παρμαξίδης), Μωυσίδης, Πέλκας, Βλάχος (74' Γκουγκουλιάς), Πασιαλής (65' Ναλμπάντης), Αθανασιάδης.

flnews.gr