noodles volos banner

Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Τζιώρας

Ατυχία για τον Χρήστο Τζιώρα και τη Νίκη, αφού ο βασικός της φορ τραυματίστηκε στην προπόνηση σε μονομαχία με τον Κοντοέ στον αστράγαλο και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός αποστολής για το κυριακάτικο ματς με τη Θήβα στο Πανθεσσαλικό. Απών λόγω καρτών θα είναι ο Γενιτσαρίδης, αλλά η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις θα είναι πιο πλήρης σε σχέση με το παιχνίδι στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα, αφού επιστρέφουν οι Μέτσε και Μπάιριτς από τιμωρία, ενώ μπορεί να αγωνιστεί ο Ντινιωτάκης, που κουβαλούσε ποινή από την προηγούμενη ομάδα του, Α.Ε. Μυλοποτάμου και την εξέτισε την περασμένη Κυριακή. Επίσης αποκτήθηκε μέσα στη βδομάδα που πέρασε και ο Κοντοές. Να τονιστεί ότι επέστρεψε την Παρασκευή και ο Τζήμας από το Αγρίνιο, όπου δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό. Παράλληλα, δεν εκδόθηκε ακόμη το δελτίο του Κρστιτς.

Έτσι λοιπόν εκτός απροόπτου η 18αδα θα είναι η εξής: Θεολόγης, Τζήμας, Λάιος, Ζιώγας, Χρ. Καρτσαμπάς, Βέργος, Ντόλγκι, Μέτσε, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης, Μπάιριτς, Τζάθας, Αναστασίου, Κοντοές, Αλ. Καρτσαμπάς, Βουρδάκης, Ματθαίου, Γκάγκαλης.

Η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά στη Νίκη Βόλου, που μετά τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, θα επιδιώξει και το πέμπτο την Κυριακή (15.00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην υπολογίσιμη και 5η της βαθμολογίας Θήβα, από την οποία είχε αποσπάσει ισοπαλία με 1-1 με γκολ στην εκπνοή από τον Χρήστο Τζιώρα, αλλά της είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ στο πρώτο μέρος. Αυτός είναι και ο λόγος που άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο θεωρούν ότι κάτι χρωστάνε στη Θήβα και θα επιδιώξουν να της… το ξεπληρώσουν.

Η Νίκη είναι πέντε βαθμούς πάνω από τη Θήβα (30-25), που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 11 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί οκτώ στα επτά μέχρι στιγμής παιχνίδια μακριά από το σπίτι της, όπου έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Παράλληλα, οι Θηβαίοι διαθέτουν και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση συνολικά με 28 γκολ ενεργητικό.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Βρέσκας από την Ημαθία, ο οποίος συνάντησε μία φορά πέρσι τη Νίκη στο ματς με τον Τηλυκράτη στο Π. Μαγουλάς στις 30/10/16, που είχε λήξει με 1-0.

 

Last modified onSaturday, 27 January 2018 15:49