noodles volos banner

Σκόπελος-ΓΣΑ 0-3 με εξαιρετική έμπνευση από τον Κοντοβά

 

Εμφάνιση πρωταθλητή για τον ΓΣ Αλμυρού στη Σκόπελο. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου κέρδισε 0-3 και αυτό που μένει από τον αγώνα είναι το τρίτο γκολ που σημείωσε ο Παναγιώτης Κοντοβάς σε τετ-α-τετ με ραμπόνα! Γκολ που δεν βλέπουν οι φίλαθλοι στο τοπικό και για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί ραμπόνα, είναι το σουτ όταν το ένα πόδι διπλώνει πίσω από το άλλο (για παράδειγμα έτσι είχε σκοράρει ο Λαμέλα της Τότεναμ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης)
Το 0-1 στο 22' με κεφαλιά του Κοντοβά (!) ύστερα από κόρνερ του Κρανά, το 0-2 στο 1ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με βολέ του Κρανά και το 0-3 στο 69' με τον τρόπο που προαναφέραμε. Δοκάρι για τους πρωταθλητές με τους Π. Βούλγαρη (30') και Κοντοβά (69'), προσπάθησαν οι νησιώτες να προβάλουν αντίσταση και είχαν μερικές καλές επιθετικές ενέργειες με εκφραστές τους Χισάι, Σκιαθίτη χωρίς την πολύ μεγάλη ευκαιρία.
Να προσθέσουμε πως ντεμπούτο έκανε με τον ΓΣΑ ο γκολκίπερ Τσιλίγκος και ο επιθετικός Λιόλιος, τα δύο τελευταία μεταγραφική αποκτήματα στα τέλη Φερβουαρίου.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρίφης, Τάσιος (75' Ιμπρούσι), Παναγιώτου (65' Ελσ. Σένκο), Αλεξίου, Κονταξής (58' Αλιράι), Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Τριανταφύλλου, Χισάι, Συνοδινός, Σκιαθίτης.
ΓΣ Αλμυρού: Τσιλίγκος, Φαράντος, Παυλίδης, Πλαβός, Αντζούρης, Θωμαΐδης, Κρανάς (77' Ράπτης), Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης (60' Χειλάς), Κοντοβάς (75' Λιόλιος).

 

Last modified onSunday, 13 March 2016 18:24