noodles volos banner

Σκιάθος-Μαγνησιακός 4-1

Η Σκιάθος εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Σήμερα νίκησε 4-1 τον Μαγνησιακό χάρη σε τέρματα που σημείωσαν με σουτ ο Νίκος Μιαρίτης (δύο, στο 14ο και 58ο λεπτό), ο Σκέμπι στο 26' και ο Μιστάκου στο 55'. Για τους φιλοξενούμενους, μείωσε σε 4-1 ο Γιαμαλής με κεφαλιά, σε φάουλ του Προβιά, στο 70ό λεπτό.
Για τους νησιώτες, άλλες φάσεις για γκολ με τον Σκέμπι στο πρώτο μέρος και τους Τάσου, Μυστάκου στο δεύτερο. Τα σουτ των δύο πρώτων απέκρουσε ο γκολκίπερ, του τελευταίου έδιωξε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή. Για τη βολιώτικη ομάδα, ευκαιρία με σουτ άουτ του Πολύζου στα πρώτα λεπτά, στο 20ό με τελική του Μωυσίδη χωρίς στόχο από τη μικρή περιοχή, στο 25ο με πλασέ του Καρακίτσιου που κατέληξε στην αγκαλιά του Παπάρα κι αργότερα με σουτ του Πολύζου αδύναμο που μάζεψε ο τερματοφύλακας, όπως στο 75' σε σουτ του Μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν διαμαρτυρίες για ανατροπή του Μωυσίδη μέσα στην περιοχή λίγο πριν το 2-0 και στη συνέχεια, για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης του δεύτερου τέρματος.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου (60' Γ. Γιαουράκης), Μιστάκου, Γ. Σταμέλος (65' Θ. Σταμέλος), Ν. Μιαρίτης, Σαρρής, Σκέμπι (55' Τάσου).
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Τσιγκλιφής, Βασιλείου, Γιαμαλής, Προβιάς, Γκέρτσος, Καρακίτσιος, Τσιγαρίδας (55' Μπάλας), Μωυσίδης, Τσιάνος, Πολύζος (55' Μάιπας).