noodles volos banner

Σκόπελος-Δήμητρα 3-2

Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη για τη Σκόπελο που αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και κατέβαλε με σκορ 3-2 την αντίσταση της Δήμητρας. Η ομάδα της Ευξεινούπολης προηγήθηκε στο 44ο λεπτό με αυτογκόλ του Αλεξίου, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα. Ένα πεντάλεπτο χρειάστηκε η Σκόπελος για να κάνει την ολική ανατροπή. Στο 60' ο Χρυσάνθης το 1-1 με προβολή ύστερα από ωραία σέντρα του Γιάννη Σκιαθίτη και στο 62', από σέντρα του ίδιου παίκτη και κεφαλιά-πάσα του Π. Χρυσοφού, επωφελήθηκε ο Αλιράι ο οποίος σκόραρε. Καταπληκτικό γκολ μετά από τρία λεπτά από τον Σκιαθίτη, με φοβερό ευθύβολο δυνατό σουτ πάνω από τα 35 μέτρα. Το τελικό 3-2 στο 71' με πλασέ του Δημήτρη Γκάμπα.
Η ομάδα της Σκοπέλου από το 80' αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στέλιου Χρυσάνθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ για τους φιλοξενούμενους δοκάρι στο 25' με σουτ του Δ. Γκάμπα, ευκαιρίες με Σιαμέτη, Χρ. Γκάμπα στο πρώτο μέρος και στο 90ό λεπτό με τον Πιπινή να μην μπορεί να σκοράρει καθώς πρόλαβε πάνω στη γραμμή αντίπαλος αμυντικός. Από τον ΑΟ Σκοπέλου “διοίκηση, προπονητής και παίκτες ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους φιλάθλους που παρά το τσουχτερό κρύο βρέθηκαν στο γήπεδο να στηρίξουν τις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας”, ενώ στα αξιοσημείωτα του ματς η συμμετοχή του Μάριου Γιαννουράκου, παλιού παίκτη του συλλόγου ο οποίος είναι 47 ετών και παρά το προχωρημένο της ηλικίας, προς τιμήν του, συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα!

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Τάσιος, Αλεξίου, Παλάσκας (50' λ.τρ. Τριανταφύλλου), Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (75' Σένκο), Παναγιώτου (85' Γιαννουράκος), Αλιράι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.
Δήμητρα: Σαββίδης, Τσέργας, Κόκκαλης (88' Γαλατσίδας), Μηλιώνης (70' Τσιάτσιος), Βογιατζής, Ποζιόπουλος, Μαστακούλης, Δ. Γκάμπας (60' Πιπινής), Χρ. Γκάμπας, Φιλατζικιώτης, Σιαμέτης.