noodles volos banner

Σκιάθος-Ηρακλής 1-0

Σπουδαίο τρίποντο για τη Σκιάθο, που έβαλε φρένο στον Ηρακή και τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του στη σεζόν. Το ματς κρίθηκε με το τέρμα που σημείωσε ο Σαρρής στο 20ό λεπτό με σουτ. Για τους γηπεδούχους, δύο καλές φάσεις στο πρώτο μέρος με σουτ του Νίκου Μιαρίτη που απέκρουσε ο Πολυμέρου και σουτ του Τουρναβίτη με κατεύθυνση προς το τέρμα ποιυ κόντραρε σε αντίπαλο, ενώ στην επανάληψη δεν είχαν κάποια αξιόλογη φάση κι αρκέστηκαν να κρατήσουν το προβάδισμα. Ο Ηρακλής είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος, ο Νικολαΐδης απέκρουσε σουτ σε φάσεις τετ-α-τετ των Τσελεπή, Τζήμα, ενώ δύο φορές ο Νούσιας από καλή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει. Καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μέρος για τους "κυανόλευκους". Στο 48' ο Τζήμας από καλή θέση, πλάγια σούταρε άουτ, στο 50' από δική του παράλληλη πάσα, ο Νούσιας σε κενή εστία έπιασε αέρα. Ακολούθησε ένα σουτ του Μόσιου από κοντά που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι, στο 65' ο γκολκίπερ της Σκιάθου είπε "όχι" στον Θάνο, όπως και στο 70' στον Μόσιο αποκρούοντας με τα πόδια. Τελευταίες ευκαιρίες με σουτ του Θάνου που δεν βρήκε στόχο και στο 85' όταν ο Μόσιος έδωσε ασίστ και ο Τσουκάλης πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ και λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου, Γραββάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι (65' Φερετζέλης), Βεργίνης, Μυστάκου, Σαρρής (70' Γκίνης), Ν. Μιαρίτης (85' Πρίφτι).
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Δημητρίου (60' Θάνος), Νούσιας, Γκάγκας (27' λ.τρ. Ασλάνογλου), Τζήμας (60' Τσουκάλης), Μόσιος, Τσελεπής.