noodles volos banner

Θησέας-Μαγνησιακός 3-2

Τρίποντο με ανατροπή για τον Θησέα, καθώς η ομάδα της Αγριάς βρέθηκε να χάνει στο γήπεδό της με 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, αλλά έφθασε στο τελικό 3-2 που της έδωσε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Τσιάνος στο 5ο λεπτό με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και ο Νιαώτης στο 14ο έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους από νωρίς, αλλά ο Θησέας μείωσε πριν βγει το ημίχρονο. Στο 40', Γκέρτσος και Βίτσιος δεν συνεννοήθηκαν σωστά, με αποτέλεσμα ενώ ο γκολκίπερ είχε κάνει έξοδο να μαζέψει την μπάλα, ο αμυντικός να την στείλει αυτογκόλ. Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, αποβλήθηκαν στην ίδια φάση με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Ακριβούσης και Νιαώτης. Στην επανάληψη, στο 60' η ισοφάριση με δυνατό σουτ του Λιάρου, από συνδυασμό Ισά-Μούτου και το τελικό 3-2 στο 75' μετά από προσωπική ενέργεια του Θράσου Βαλωτή που πέρασε δύο παίκτες και σκόραρε με ωραίο σουτ. Στις καθυστερήσεις του ματς, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζούμας.
Για τον Θησέα, σουτ του Βαλωτή στο πρώτο μέρος έφυγε άουτ, ενώ πλασέ του Κατσιώτη στο 42' είχε την ίδια κατάληξη, στην επανάληψη ο Ρενάτο (που έλανε σήμερα την επανεμφάνισή του) από καλή θέση δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε στο 80' και ο Κατσιώτης είχε σουτ στο δοκάρι στο 85'.
Για τον Μαγνησιακό, πριν το 1-2, ο Αντωνόπουλος από πλεονεκτική θέση είχε κεφαλιάπάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ φάουλ του Προβιά στο 40' απέκρουσε ο Μπουργάνης όπως κι άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις, ο Καρακίτσιος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα σε σέντρα από τη δεξιά πλευρά.
Από πλευράς Θησέα μάς αναφέρθηκε: "Θέλουμε να καυτηριάσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή του Μαγνησιακού που δημιούργησαν φασαρίες και να εξάρουμε την σωστή αντιμετώπιση των υπολοίπων μελών της αντίπαλης ομάδος και των γονέων των παικτών, καθώς επίσης του διαιτητή και του παρατηρητή που είδαν τα γεγονότα και τα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνος. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Αγριάς που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέφυγε τις προκλήσεις τους". Ο προπονητής του Μαγνησιακού ανέφερε πως "η στοχοποίηση του Μαγνησιακού συνεχίζεται και σήμερα μεταφράστηκε στην κόκκινη του Νιαώτη ενώ δέχθηκε χτύπημα και την αποβολή του ίδιου ενώ το μόνο που έκανα ήταν να διαμαρτυρηθώ σε αθλητικά πλαίσια" όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Μούτος (60' Ρενάτο), Τζούμας, Σούδης, Σαμαράς, Ισά (87' Αλαμάνης), Κόρμπας, Βαλωτής, Λιάρος (79' Μουράτης), Κατσιώτης
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Τσιγλιφής, Γκέρτσος (80' Μπάλλας), Βασιλείου, Γιαμαλής, Οικονόμου, Τσιουρέλης, Τσιάνος, Προβιάς, Νιαώτης, Αντωνόπουλος (75' Καρακίτσιος).