noodles volos banner

Άρης-Δάφνη 5-0

Εύκολη επικράτηση για τον Άρη, με 5-0 κόντρα στη Δάφνη, σε μια αναμέτρηση που οι -τυπικά- γηπεδούχοι (στο γήπεδο της Νεάπολης) σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 20ό λεπτό. Από συνδυασμό Ίμπρα-Ακτσιαλή, στο 7ο λεπτό ο Παπαγιαννόπουλος έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με σουτ άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσει στο 15' το 2-0 με πλασέ του Στραβέλα. Η Δάφνη έμεινε με δέκα παίκτες στο 20' λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της που απέκρουσε εκτός περιοχής σουτ του Ίμπρα. Το 3-0 ο Πετρόπουλος με ατομική προσπάθεια στο 30' και τα άλλα δύο γκολ στην επανάληψη από τους Ακτσιαλή (50') και Τσίρο (72'), με τους "κιτρινόμαυρους" να σημειώνουν την τρίτη τους νίκη, ενώ εκτός από τα πέντε τέρματα, είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Μεταξύ των άλλων, δοκάρι λίγο πριν τη λήξη για τον Πετρόπουλο.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Τσιαντής, Γεωργούλας (65' Γκοτζόπουλος), Περιβολιώτης, Ίμπρα, Παπαγιαννόπουλος, Στραβέλας (60' Ασημάκης), Ακτσιαλής (60' Νινιζόπουλος), Πετρόπουλος.
Δάφνη: Χαλαστάρας, Παπανίκος (35' Νικηφοράκης), Βλαχάβας (20' Μπαρτζώκας), Χιώτης, Τσάτσος, Αβλουγιάρης, Τσόντζορας, Παπαστεργίου, Γιούργας (46' Ευαγγελός), Σιαμέτης, Δεμίρης.