noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 1-3

 

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στον Πτελεό σε αγώνα που έγινε με δυνατό αέρα. Ο Διαγόρας πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά της έξτρα ημίωρης περιόδου, κέρδισε 1-3 και συνεχίζει στο Κύπελλο.
Ο Τριχόπουλος στο 67' έκανε το 0-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ ύστερα από κάθετη πάσα του Γαλογαύρου και η ισοφάριση στο 73' με κεφαλιά του Θανάση Παπαδόπουλου. Στο 4ο λεπτό της παράτασης, ο Γαλογαύρος εκτέλεσε φάουλ και ο Κάρρος -που σήμερα έχει γενέθλια- σκόραρε με το κεφάλι. Το ματς κρίθηκε στο 101ο λεπτό όταν ο Καπούλας ανετράπη από τον Θ. Κόρκο. Ο παίκτης του Πρωτεσιλάου δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε, ενώ υποδείχθηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χολέβας.
Για τους γηπεδούχους, δοκάρι λίγο πριν το δικό τους γκολ με τον Παπαδόπουλο, ενώ τρεις ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο είχε ο ίδιος παίκτης, περσινός πρώτος σκόρερ της Α' ΕΠΣΘ και νέο μεταγραφικό απόκτημα, με πλασέ άουτ και φάση τετ-α-τετ. Μεγάλη φάση επίσης με τον Κραβαρίτη στο 8ο λεπτό να αστοχεί σε κενή εστία. Για τους φιλοξενούμενους ο Γιώργης με σουτ και κεφαλιά απείλησε στο α' μέρος, οι Τριχόπουλος και Καπούλας προς το φινάλε της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κραβαρίτης, Χασιώτης (65' Χρ. Παναγιώτου), Σαμουρδάνης (65' Θ. Κόρκος), Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος (60' Χριστέλος), Μαρικλέν, Τσιλαφάκης, Παπαδόπουλος. Γ. Παναγιώτου.
Διαγόρας: Ξανθάς, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Τριχόπουλος, Καραπλιάγκος (80' Γκοντόλος), Καπούλας, Κάρρος, Γιώργης (113' Μπόλκας).

 

Last modified onSaturday, 31 October 2015 18:19