noodles volos banner

Στην τελική ευθεία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Πολλές φορές με δηλώσεις τους οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης εξέφρρασαν το πόσο σημαντική είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η παράδοση των τίτλων των μετοχών προχωράει, ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διάθεση των μετοχών για όλους όσοι θέλουν να μετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Πλέον απογοήτευση δεν υπάρχει, η ομάδα είναι ανταγωνιστική, βρίσκεται στην τριάδα και μέσα στους στόχους της και διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ ανόδου.

Μετά την ανοδική πορεία της μάλιστα, η διοίκηση περίμενε μεγαλύτερη ανταπρόκριση. Για λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, ο κόσμος ενθουσιάστηκε και έδειξε ενδιαφέρον. Ωστόσο υπάρχουν επιφανείς Βολιώτες και επιχειρηματίες, που είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει... Η διάθεση των μετοχών μπαίνει στην τελική της ευθεία, αφού για δέκα μέρες και ίσως και λίγες παραπάνω θα συνεχιστεί και οι άνθρωποι της ομάδας έστω και την τελευταία στιγμή πιστεύουν οτι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια τους. 

Εκτός του αγωνιστικού τομέα, ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλες μάχες και έξω από τα γήπεδα... Και σε αυτή την προσπάθεια έχει ανάγκη να έχει αρωγό τον κόσμο του. 

 

Last modified onFriday, 06 March 2015 10:41