noodles volos banner

Με τον τίτλο του φαβορί ο Ολυμπιακός στο… «εξοχικό»

Τα στατιστικά και οι αριθμοί, η πορεία του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, τα ρόστερ, αλλά και οι προσδοκίες και οι στόχοι χρίζουν τη Βολιώτικη ομάδα φαβορί για τη Θεσσαλική «μάχη» με τον Τύρναβο.

Για τρίτη φορά θα επισκεφτεί φέτος το Αλκαζάρ ο Ολυμπιακός και πάει για το τρίτο του διπλό σε ένα γήπεδο, που αυτή τη σεζόν έχει πετύχει τις περισσότερες νίκες του μετά την έδρα του και είναι το… «εξοχικό» του. Το γεγονός ότι σε δύο επισκέψεις εκεί έχει καταφέρει να πάρει ισάριθμα διπλά, είναι ένα ακόμη στοιχείο υπέρ του, νιώθοντας… οικειότητα πλέον στο γήπεδο της Λάρισας.

Φυσικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι παίκτες του δεν πετούν στα σύννεφα, ούτε παραγνωρίζουν τις δυσκολίες και τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας της αναμέτρησης. Αν όμως ψάχνει κανείς να βρει ένα φαβορί για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής αυτό είναι ο Ολυμπιακός.

Πέντε σερί νίκες, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 28 τέρματα, δέχεται δύσκολα γκολ στα τελευταία παιχνίδια έχοντας βελτιώσει αισθητά την άμυνα του, εκτός έδρας μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου. Έχει κατακόρυφη ανοδική πορεία και δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, όταν ηττήθηκε από τον ουραγό τότε Τύρναβο στο ΕΑΚ.  

Ο Τύρναβος από την πλευρά του βρίσκεται στην όγδοη θέση και προσπαθεί να αποφύγει τα πλέι άουτ. Σκοράρει με το… σταγονόμετρο, αφού διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και στην έδρα του έχει ηττηθεί τέσσερις φορές. Αγνοεί τη νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι «τελικός»…