noodles volos banner

Πηλέας-Ακρόπολη 3-1

Σημαντική νίκη στη μάχη της ανόδου πήρε σήμερα ο Πηλέας στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με σκορ 3-1 επί της Ακρόπολης, παρ' ότι βρέθηκε να χάνει. Το 0-1 έγινε στο 30ό λεπτό με γκολ του Μάριου Τσούτσα ύστερα από σέντρα του Κ. Κολυμήτρα και η ισοφάριση λίγο πριν βγει το ημίχρονο με πλασέ του Ζουλένκο σε τετ-α-τετ ύστερα από ασίστ του Μπραχιμάι. Ο Πηλέας έφθασε σε δεύτερο τέρμα στο 60' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κοντινό πλασέ του νεαρού Άγγελου Ματθαίου, ενώ το 3-1 γράφτηκε στο 88' με τον Μπραχιμάι. Η Ακρόπολη, που είχε καλύτερο το πρώτο ημίχρονο, ζήτησε πέναλτι πάνω στον Τασούδη στο 65', ενώ στη φάση του 3-1, ο Μπραχιμάι έβγαλε τη φανέλα του και πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Χόνδρος. Καναράς (20' λ.τρ. Μ. Ματθαίου), Ζουλένκο (70' Δ. Μπρισμπέος), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Άγγ. Ματθαίου, Κ. Μπρισμπέος, Θάνος (50' Χατζησταμάτης), Μπραχιμάι.
Ακρόπολη: Μιχέας, Αξιώτης, Παπάς, Αν. Τσούτσας, Παρίσης, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Μπέκος, Μ. Τσούτσας, Κ. Κολυμήτρας, Τασούδης (80' Στύλας).