noodles volos banner

Σκόπελος-Δάφνη 2-0

Ακόμη μία νίκη για την πρωταθλήτρια Σκόπελο κόντρα στη δεύτερη Δάφνη, σε ματς που οι νησιώτες πήραν σκοράροντας όταν αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. Στο 48' ο Χισάι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 60' ο Αλεξίου άνοιξε το σκορ με προβολή από κοντά ύστερα από κόρνερ του Σκιαθίτη κι αδυναμία της άμυνας να διώξει την μπάλα, ενώ το τελικό 2-0 έγινε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Αλιράι που κέρδισε ο Π. Χρυσοφός.
Η Σκόπελος είχε ακυρωθέν γκολ του Π. Χρυσοφού στο 2ο λεπτό, ενώ στο πρώτο μέρος οι Προκοπίου, Χισάι είχαν διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Όσον αφορά στη Δάφνη, απείλησε με δύο σουτ του Δεμίρη, στο 14' απέκρουσε ο Ταλαδιανός, στο 18' έφυγε άουτ, ενώ στο 51' ο ίδιος παίκτης σε τετ-α-τετ είχε πλασέ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Ακόμη, φάουλ του Αβλουγιάρη στο 78' έφυγε άουτ χτυπώντας στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Παναγιώτου (80' Καραθανάσης), Καραγιώργος, Μπακόπουλος, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Αλεξίου (81' Αλιράι), Χισάι, Προκοπίου (60' Γκουμάς), Χρυσάνθης.
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου, Αν. Βλιώρας (75' Άγγ. Βλιώρας), Τσομπανόπουλος (83' Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Δεμίρης.