noodles volos banner

Απόλλων Καναλίων-Δάφνη 0-2

Η Δάφνη όχι μόνο διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο, αλλά έφυγε με σημαντικό διπλό από την έδρα του Απόλλωνα στα Κανάλια που την διατηρεί στη δεύτερη θέση και σε θέση ισχύος για την άνοδο. Το σκορ άνοιξε για τους "πράσινους" ο Ευαγγελός στο 25ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ, ενώ το 0-2 διαμόρφωσε με κοντινή προβολή ο Κουλάκογλου στο 70ό λεπτό. Για τους γηπεδούχους του Απόλλωνα που σήμερα δεν έπιασαν καλή απόδοση, ευκαιρίες χάθηκαν στο ξεκίνημα με τον Βασιλείου και τον Καραβά, ενώ ο Γιαννακούρας είχε καλή φάση για να ισοφαρίσει. Για τη Δάφνη, κεφαλιά του Τσομπανόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 15ο λεπτό, ενώ δεύτερο δοκάρι είχε η βολιώτικη ομάδα, πάλι με κεφαλιά του Τσάτσου λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Παναγιωτάκης (75' Καλαμίδας), Βαρσαμάς, Καρπούζας, Φώτου, Παπαπορφυρίου, Μωραΐτης, Βασιλείου, Καραβάς (46' Γιαννακούρας), Κόκκαλης, Κερμελής (70' Ψαθάς).
Δάφνη: Χατηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου (82' Φιλοσόγλου), Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος (88' Άγγ. Βλιώρας), Ευαγγελός (70' Σίμος), Δεμίρης.