noodles volos banner

Αγχίαλος-Δήμητρα 1-2

Νίκη με ανατροπή στο σκορ και νικητήριο γκολ 89' για τη Δήμητρα στη Ν. Αγχίαλο κόντρα στην τοπική μαχητική ομάδα. Το 1-0 έγινε στο 68' όταν ο Μαυρόπουλος πέρασε κάθετη πάσα και ο Πύλος πλάσαρε σε άδεια εστία αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η ισοφάριση στο 76' με κεφαλιά του Χατζέλα ύστερα από σέντρα του Δημήτρη Γκιούρκη και το 1-2 στο 89' όταν ο τελευταίος “τσίμπησε” την μπάλα από αμυντικό και πάσαρε στον Τιμπλαλέξη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ, χάρισε τη νίκη στους “πράσινους” της Ευξεινούπολης.,

Για την Αγχίαλο, στο δεύτερο μέρος πριν ανοίξει το σκορ, πλασέ του Κολώνη από καλή θέση ήταν αδύναμο, σουτ του Φούκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Γκιούρκης και μετά το 1-0, ο Κολώνης έχασε καλή ευκαιρία όταν πήγε να αιφνιδιάσει τον Γκιούρκη που ήταν εκτός θέση αλλά το πλασέ του δεν βρήκες στόχο.
Για τη Δήμητρα, ο Ξηρομερίσιος είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο ίδιος παίκτης και ο Χατζέλας απείλησαν πάλι με κεφαλιές, στην επανάληψη ο Μ. Παυλίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, ο Τιμπλαλέξης σε θέση τετ-α-τετ έχασε την μπάλα και φάουλ του Νικηφοράκη πέρασε λίγο άουτ. Επίσης, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για το γκολ της Αγχιάλου θεωρώντας οι φιλοξενούμενοι ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στις διαμαρτυρίες μάλιστα τέσσερις παίκτες δέχθηκαν κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Αγγελαδάκης (72' Τσαμπίρας), Μαυρόπουλος, Τσαρδακάς, Μπούτλας, Βέτσικας, Πύλος (72' λ.τρ. Τσανάκας), Τοκαλής (85' Σγατζής), Κολώνης, Τσακόγιας, Φούκης.
Δήμητρα: Γ. Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Κ. Παυλίδης (80' Γκαρνίδης), Τιμπλαλέξης (90' Αράπης), Θωμαΐδης, Παρίσης (46' Δ. Γκιούρκης), Χατζέλας, Ξηρομερίσιος.