noodles volos banner

Aγία Παρασκευή-Σκιάθος 1-2

Αγχωτική νίκη για τη Σκιάθο που πέρασε με 1-2 από την έδρα της Αγίας Παρασκευής. Ο Σκέμπι πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών, στο 6ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Ντερβίσι και στο 67ο με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 56' με κεφαλιά του Παντελόγλου ύστερα από κόρνερ του Μαλακασιώτη.
Για την Αγία Παρασκευή,  στο 24' ο Μαλακασιώτης πέρασε τέσσερις αντιπάλους, “έσπασε” την μπάλα στον Σταματίου κι ο τελευταίος από το κέντρο της μικρής περιοχής προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 86' κεφαλιά του Παντελόγλου δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι που δόθηκε στους νησιώτες, ενώ αγωνίστηκαν σήμερα με οκτώ παίκτες στο αρχικό σχήμα που προέρχονται από την ακαδημία τους.
Η Σκιάθος είχε τις καλύτερες φάσεις της στο δεύτερο μέρος, με τους Ντερβίσι και Σκέμπι να αστοχούν σε τετ-α-τετ και να είναι οι κύριοι εκφραστές των τελικών προσπαθειών για ένα τρίτο γκολ, ενώ ευκαιρία έχασε και ο Νίκος Μιαρίτης λίγο πριν το 1-2. Οι νησιώτες είχαν δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος καθώς τραυματίστηκαν οι δύο αμυντικοί χαφ, Καλλιακούδας και Γκάγκας.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Σιγάλας, Βαν Ντε Γουίχε, Ζάχαρης (46' Μαρμαρινός), Σταματίου (68' Αγραφιώτης), Βούκουτος,  Μαλακασιώτης, Παντελόγλου, Μουλιός (75' Σαμαράς).
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης, Καμπουρέλης, Καλλιακούδας (35' λ.τρ. Τσάγγαρης), Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας (20' λ.τρ. Γκίνης), Σκέμπι (88' Κανταράκιας), Ντερβίσι, Ζάνης.