noodles volos banner

Συγκέντρωση στο πρωτάθλημα και στον Εθνικό

Πίσω τους αφήνουν στον Ολυμπιακό Βόλου τη χαμένη ευκαιρία για πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι πήραν μία νίκη ψυχολογίας απέναντι στον Παναιτωλικό και πλέον συγκεντρώνονται στην επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Football League με τον Εθνικό Γαζώρου.

Το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα στο ΕΑΚ και θα είναι το πρώτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού. Στη διάθεση του θα βρίσκονται εκτός απροόπτου και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπαλντοβαλίεφ και Τριανταφυλλάκος, που ίσως πάντως χρειαστούν λίγο χρόνο. Τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα θα μπουν από την Πέμπτη στις προπονήσεις, ωστόσο ίσως ο Μπαλντοβαλίεφ ίσως να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.

Απουσίες προς το παρόν δεν υπάρχουν και ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας ο Χεσούς Μέζα, που αποκλείστηκε από τους «εκλεκτούς» για το ματς του κυπέλλου.

Η διοίκηση περιμένει από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλος παράλληλα, να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ρόστερ για να κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Φυσικά και αποκλειστικός στόχος για τους ερυθρόλευκους τη Δευτέρα στο ΕΑΚ είναι μόνο η νίκη, με τον Ολυμπιακό να καλείται να κάνει ένα σερί νικηφόρων παιχνιδιών για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων.   

 

Last modified onFriday, 09 January 2015 09:28