noodles volos banner

Δεν υπερασπίστηκε το όνομα του ο Κούτσι

 

Ως ένας ποδοσφαιριστής με υψηλό συμβόλαιο, που ήρθε στον Βόλο το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά, αποκτήθηκε ο Νιάζι Κούτσι από τον Ολυμπιακό. Ο Φινλανδός όμως επιθετικός δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τη φήμη του και να δικαιώσει τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ομάδας που επέμειναν για να τον φέρουν στη Μαγνησία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κούτσι ήρθε ως όνομα στη Football League, ως ένας σέντερ φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Δυστυχώς όμως ποτέ δεν βρήκε τη φόρμα του και δεν ταίριαξε με τη φιλοσοφία της ερυθρόλευκης ομάδας. Έδειχνε να είναι αρκετές φορές που αγωνίστηκε εκτός… παιχνιδιού, πολλές φορές δεν κατάφερνε να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του και βρέθηκε ελάχιστες φορές μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κούτσι δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή για την Άμφισσα για το παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό. Ο νεαρός Διαμαντόπουλος δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Γιώργος Κούτσης αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται τον Φινλανδό στην αποστολή. Πολύ σύντομη λοιπόν θα αποδειχτεί η θητεία του στη Βολιώτικη ομάδα με οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, από τις οποίες τέσσερις αγωνίστηκε σε ολόκληρο 90λεπτο και τρία γκολ στο ενεργητικό του. Τρία ματς αγωνίστηκε στο κύπελλο με την ερυθρόλευκη φανέλα.  Πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει τη λύση του συμβολαίου του αφού ήδη ο Κούτσι έχει ειδοποιηθεί για τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

 

Last modified onSaturday, 03 January 2015 20:09