noodles volos banner

Πήρε φόρα και δεν σταματάει ο Τσουκάλης...

Ο Μιχάλης Τσουκάλης πανηγυρίζοντας ένα από τα επτά γκολ που έχει σημειώσει, αυτό κόντρα στον Θησέα Ο Μιχάλης Τσουκάλης πανηγυρίζοντας ένα από τα επτά γκολ που έχει σημειώσει, αυτό κόντρα στον Θησέα

 

Η ΑΕ Διμηνίου είναι η ομάδα με τους καλύτερους αριθμούς στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΘ, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, με τις περισσότερες νίκες (10), τις λιγότερες ισοπαλίες (1), καλύτερη επίθεση (32) και καλύτερη άμυνα (2). Έχει πάρει κεφάλι στη βαθμολογία καθώς κέρδισε όλα τα ματς που έδωσε εκτός από ένα, αυτό κόντρα στη Σκιάθο όπου δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, ο Σταύρος Σαμαράς ήταν ο παίκτης που πέτυχε σημαντικά γκολ. Στην πρεμιέρα άνοιξε το δρόμο της νίκης κόντρα στο Μαγνησιακό, στα ντέρμπι με Σκιάθο και Σαρακηνό σκόραρε ξανά, όπως και το πρώτο τέρμα στο εύκολο 0-5 με αντίπαλο την Ιωλκό. Από το νεαρό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Μιχάλης Τσουκάλης, ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” με 7 γκολ και τρίτος στον πίνακα του 1ου ομίλου.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν έπαιξε σε Ακρόπολη Σέσκλου, Μαγνησιακό και την προηγούμενη διετία στον Ρήγα Φεραίο, μπορεί να αγωνιστεί τόσο σε επιτελικό ρόλο στη μεσαία γραμμή, όσο και στις πτέρυγες, ενώ τα καταφέρνει περίφημα ως περιφερειακός επιθετικός. Στο 3-0 επί του Πανιωνίου στη 2η αγωνιστική άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΔ, σκόραρε ξανά στο 0-4 επί του Ηρακλή στην 5η αγωνιστική, πέτυχε σημαντικό τέρμα στο 2-0 επί του Θησέα στην 9η κι από τότε σκοράρει σε κάθε αγώνα! Στο 0-3 στην Αγία Παρασκευή, στο 3-0 επί της Δημητριάδος, δύο φορές στο πρόσφατο 4-0 κόντρα στην ΑΕ 2002. Και μένει να δούμε εάν θα συνεχίσει το προσωπικό σερί των γκολ που κρατάει τέσσερις αγωνιστικές, στον πρώτο αγώνα του 2015 που θα βρει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Άρη Μελισσατίκων.

Για το σύνολο του Κώστα Παπαστεργίου, εκτός από τα 7 γκολ του Τσουκάλη και τα 4 του Σαμαρά που αναφέραμε παραπάνω, τα υπόλοιπα τέρματα έχουν πετύχει: 4 ο Αξιώτης, 3 ο Τανάγιας, από 2 οι Ανατολής, Νούσιας, Τσεκούρας, Μαυρίδης, από 1 οι Φαρασόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Αποστολίδης.

Φ.Γ.

 

Last modified onTuesday, 23 December 2014 16:51