noodles volos banner

Διεύρυνε το εντυπωσιακό αήττητο σερί η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου

 

Ισοπαλία 2-2 πήρε η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου στα Χανιά σε αγώνα με τον Πλατανιά. Οι “κυανόλευκοι” έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, ωστόσο το σύνολο του Παντελή Βαρβέκη διεύρυνε το εντυπωσιακό αήττητο σερί σε επτά αγωνιστικές. “Το αποτέλεσμα μάς αδικεί, ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι μας κόντρα σε μια δυνατή ομάδα” ήταν το σχόλιο του προπονητή της Νίκης, που πρόσθεσε ότι στο δεύτερο ημίχρονο, σε δύο περιπτώσεις θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι για μαρκάρισμα στον Τσιάκο.

Το 1-0 από τον Γιουρουκάκη στο 24' και το 1-1 από πλευράς Νίκης στο 45' με κεφαλιά-ψαράκι του Στρούγγη ύστερα από φάουλ του Σωτηράκου. Το 1-2 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με φοβερό γκολ του Πέτση από 40 μέτρα που κατέληξε στο “παραθυράκι” και το 2-2 με κεφαλιά του Τσίτα στο 58'.

Για τη Νίκη Βόλου, στο πρώτο μέρος, στο 2' μακρινό σουτ Καρακώστα έφυγε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 5' κεφαλιά του Σιώμου κι αργότερα, οι Μέτσε, Τσιάκος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε φάση διαρκείας. Στο 32' εξ επαφής κεφαλιά του Ξόμπλιου δεν βρήκε στόχο, όπως και στο 40΄' σουτ του Σιώμου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο δεύτερο 45λεπτο, σουτ του Γεωργαντζή στο 75' μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ, σουτ του Ναιώτη πέντε λεπτά αργότερα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ μεγάλες φάσεις χάθηκαν στο 82' με κοντινό πλασέ του Πάσχου και στο 91' με σουτ του Τσιάκου.

Η σύνθεση της Νίκης Βόλου: Γρηγοριάδης, Γεωργαντζής, Μπλούχος (53' Σουάρες), Στρούγγης, Σωτηράκος, Πέτσης, Καρακώστας (76' Νιαώτης), Τσιάκος, Σιώμος, Μέτσε, Ξόμπλιος (35' Πάσχος).

 

Last modified onSunday, 14 December 2014 14:12