noodles volos banner

Ξημερώνει εβδομάδα αβεβαιότητας

Τα αγωνιστικά θέματα στη Νίκη Βόλου έχουν περάσει προ πολλού σε δεύτερη μοίρα. Η ομάδα χθες ηττήθηκε 3-1 στα Χανιά από τον Πλατανιά αλλά αυτό μικρή σημασία έχει αν αναλογιστεί κανείς ότι  υπάρχει το ενδεχόμενο η ομάδα να μην κατέβει στα επόμενα παιχνίδια! Δεν πρόκειται για δική μας καταστροφολογία, αλλά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ήταν σαφής στις δηλώσεις του μετά το χθεσινό αγώνα. Επισήμανε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ίσως ισχύουν οι φήμες για διάλυση της ομάδος, πως ο ίδιος με τους συνεργάτες του δεν μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν με αυτές τις συνθήκες, όπως και οι παίκτες που σκέφτονται να αποχωρήσουν.
Η απόφαση του Ανδρέα Πάτση να αφήσει την ΠΑΕ Νίκη Βόλου στη μέση της σεζόν χωρίς να έχει βρεθεί η διάδοχη κατάταση, είναι κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν είναι όμως και η πρώτη φορά που ο μεγαλομέτοχος της Νίκης το κάνει στην ενασχόλησή του με το χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι τι μέλλει γενέσθαι. Υπάρχει αγώνας την Τετάρτη στη Βέροια και φυσικά άλλες 17 αγωνιστικές. Η "καυτή πατάτα" βρίσκεται στα χέρια της ερασιτεχνικής που σίγουρα δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις ούτε να κάνει διαχείριση εσόδων, που όπως δήλωσε ο κ. Πάτσης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, κατά 99% θα κατασχεθούν από την εφορία.
Με λίγα λόγια, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και μένει να δούμε με ποιο τρόπο μπορεί να βρεθεί κάποια λύση επιβίωσης της Νίκης στη φετινή Σούπερ Λιγκ, που σίγουρα δεν θα ήθελε να έχει αποχώρηση ομάδας από το πρωτάθλημα, κάτι που θα αποτελούσε μεγάλη δυσφήμηση για το "προϊόν" όπως τα μέλη του συνεταιρισμού αποκαλούν το ποδόσφαιρο που προσφέρουν...