noodles volos banner

Δήμιζας: "Μας επηρέασε η απρόσμενη αποβολή"

Στην κάμερα του nova μίλησαν μετά τον σημεριονό αγώνα στα Χανιά ο Γιώργος Δήμιζας ποιυ έκανε ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης που ήταν ίσως ο κορυφαίος παίκτης για την κυανόλευκη ομάδα.

Ο Γιώργος Δήμιζας επισήμανε αρχικά: "Μας επηρέασε όλους η απρόσμενη αποβολή, προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς", ενώ ερωτηθείς για τη φάση που πέναλτι που έπιασε, απάντησε πως "προσπάθησε να διαβάσει τις κινήσεις του αντιπάλου". Όσον αφορά για το γκολ από το φάουλ του Γκόμες στο 2-0, είπε: "Ήταν περίεργο χτύπημα, δυνατό και με δυσκόλεψε αρκετά εκείνη η φάση". Για τη συνέχεια, σχολίασε: "Ξέρουμε ότι η θέση μας είναι δύσκολη, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά βλέποντας το επόμενο παιχνίδι".

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης δήλωσε: "Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, αλλιώς το περιμέναμε κι αλλιώς εξελίχθηκε, έπρεπε να προσαρμοστούμε όσο το γρηγορότερα στις συνθήκες. Χρειαζόταν να ανέβουμε ένα βουνό, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε". Σε ερώτηση για τη δική του πολύ καλή απόδοση, ο νεαρός μεσοεπιθετικός απάντησε: "Προσωπικά κουράστηκα αρκετά, τα έδωσα όλα για την ομάδα, πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Χαίρομαι με την απόδοση τη δική μου, δεν μένω όμως σε αυτό, η ομάδα είναι πάνω από όλα. Κοιτάμε τι κάναμε λάθος αν και η προσπάθειά μας ήταν μεγάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβήκαμε αισθητά, προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας αλλά η κούραση ήταν εμφανής και δεν μας άφησε να κάνουμε αυτό που θέλαμε".