noodles volos banner

Στράβωσε από νωρίς το ματς...

Το ματς στα Χανιά στράβωσε από νωρίς και μοιραία ήρθε ακόμη μία ήττα για τη Νίκη... Στο 5ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ταΐρης και παρά το γεγονός ότι ο Δήμιζας απέκρουσε πέναλτι του Ναζλίδη, ο τελευταίος άνοιξε το σκορ στο 12'. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το 2-0 με φάουλ του Γκόμες, ο ίδιος παίκτης το τρίτο τέρμα του Πλατανιά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Το μόνο που κατάφεραν οι "κυανόλευκοι" ήταν να περιορίσουν την έκταση της ήττας σκοράροντας με τον Σκούρτη στο 73ο λεπτό.

 

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε τον Ταΐρη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Μαρινάκη, αριστερά τον Μαχλελή και στόπερ τους Ίβενς, Λάουξ. Στη μεσαία γραμμή οι Κοτσαρίδης, Καρασαλίδης, στις πτέρυγες οι Μουζακίτης, Νικλητσιώτης και ο Ροτζέριο κινήθηκε πίσω από τον Σκούρτη. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο Λάουξ επέστρεψε στην ενδεκάδα αντί του Τσουκάνη, με εσωτερική αλλαγή καθώς ο Ολλανδός πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας.

 

Το ματς ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τη Νίκη αφού στο 5ο λεπτό, ο Τόρες βρέθηκε απέναντι από τον Ταΐρη που τον ανέτρεψε. Ο Θάνος έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ της Νίκης. Αναγκαστική αλλαγή από τον Τζαναβάρα, που πέρασε τον Δήμιζα, "θυσιάζοντας" τον Νικλητσιώτη, με τον Δήμιζα να αποκρούει το πέναλτι!
Μάλιστα, λίγο αργότερα, στο 11ο λεπτό, η Νίκη απείλησε με συρτό σουτ του Μουζακίτη που εξουδετέρωσε με το ένα χέρι ο Ολιμπά σε κόρνερ. Κι εκεί που οι "κυανόλευκοι" βρέθηκαν κοντά στο 0-1, έγινε τελικά το 1-0. Στο 12' ο Τόρες έβγαλε ωραία πάσα σε ένα σημείο όπου υπήρχε κενό στην άμυνα της Νίκης και ο Ναζλίδης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 18' ο Ροτζέριο βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή απέναντι από τον Ολιμπά, αλλά το κοντρόλ του Βραζιλιάνου ήταν κακό, με αποτέλεσμα αντί να πάει προς το τέρμα, η μπάλα να βγει προς τα έξω και η φάση να σταματήσει ύστερα από παρέμβαση αμυντικού.
Στη συνέχεια, η Νίκη κλείστηκε πίσω, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο. Ο Δήμιζας απέκρουσε σουτ των Τσουράκη και Ζαραδούκα κι ενώ το ματς οδηγούνταν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Πλατανιάς πέτυχε το 2-0. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ζίλβαν Γκόμες εκτέλεσε μακρινό φάουλ και ο Δήμιζας, κάνοντας λανθασμένη εκτίμηση της φάσης, αντί να διώξει την μπάλα, έβαλε τα χέρια του έτσι ώστε τελικά να καταλήξει πίσω από τη γραμμή του τέρματος.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τζαναβάρας έβγαλε τον Κοτσαρίδη και πέρασε στη θέση του τον Αναστασόπουλο. Μετά από ένα σουτ του Μουζακίτη που μπλόκαρε ο Ολιμπά, ο Πλατανιάς βγήκε στην επίθεση και έφθασε στο 3-0 με γκολ του Γκόμες στο 53ο λεπτό, ενώ ο Τόρες λίγο αργότερα είχα ευκαιρία για ακόμη ένα τέρμα. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, η Νίκη προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και κατάφερε να φθάσει στο γκολ. Από κλέψιμο του Αναστασόπουλου και πάσα, ο Σκούρτης μπήκε στην περιοχή, έκανε ωραία προσποίηση και με καλοζυγισμένο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 73ο λεπτό το 3-1, χωρίς άλλες συγκινήσεις μέχρι τη λήξη του αγώνα.
Ο made in Africa Πλατανιάς πήρε εύκολη νίκη κόντρα στη Νίκη που προσπάθησε, όμως το ματς στράβωσε από το ξεκίνημα και το μόνο που κατάφεραν οι "κυανόλευκοι" ήταν να περιορίσουν την ήττα.

 

Οι κυριότερες στιγμές του 
5' Ο Ταΐρης ανέτρεψε τον Τόρες στη μικρή περιοχή και ο Θάνος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ της Νίκης, υποδεικνύοντας πέναλτι υπέρ του Πλατανιά. 

 

6' Αλλαγή για τη Νίκη. Ο Δήμιζας στη θέση του Νικλητσιώτη.
7' Από στην άσπρη βούλα, ο Ναζλίδης νικήθηκε από τον Δήμιζα που στα πρώτα του δευτερόλεπτα στη Σούπερ Λιγκ, κρατάει το μηδέν αποκρούοντας πέναλτι!!!
11' Ωραίο συρτό μακρινό σουτ του Μουζακίτη, απέκρουσε ο Ολιμπά με το ένα χέρι σε κόρνερ κι ενώ η μπάλα πήγαινε στη δεξιά του γωνία.
12' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Τόρες έβγαλε ωραία παράλληλη πάσα, μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ναζλίδης με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Ο Λάουξ προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι αλλά μέσα από τη γραμμή του τέρματος.
16' Ο Τόρες δεν πήρε την κεφαλιάόπως θα ήθελε και στη συνέχεια η φάση σταμάτησε με επιθετικό φάουλ του Ισπανού στον Δήμιζα.
18' Ο Μουζακίτης έβγαλε ωραία πάσα στον Ροτζέριο που δεν ήταν οφσάιντ στην πλάτη της άμυνας, ο Βραζιλιάνος όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ, κι ενώ ήταν μόνος απέναντι από τον Ολιμπά, με αποτέλεσμα να χαθεί μια πολύ καλή φάση για γκολ. 
21' Κεφαλιά πάσα από τον Ροτζέριο, ο Σκούρτης σε τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Ολιμπά. Η φάση είναι ως μη γενόμενη καθώς δόθηκε οφσάιντ, που πάντως δεν υπήρχε.
23' Σέντρα σουτ του Τσουράκη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δήμιζας.
34' Σουτ του Κουλιμπαλί από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια δεξιά, ήταν τελείως άστοχο.
35' Κίτρινη κάρτα στον Μαρινάκη για διαμαρτυρία στον β' βοηθό.
38' Κίτρινη κάρτα στον Κοτσαρίδη για τάκλιν στα πόδια του Ναζλίδη.
41' Μακρινό συρτό σουτ του Ζαραδούκα, μπλόκαρε εύκολα ο Δήμιζας.
42' Κόρνερ του Ναζλίδη, κεφαλιά του Κουλιμπαλί έφυγε άουτ.
45' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Ζίλβαν Γκόμες εκτέλεσε μακρινό φάουλ με φάλτσο και ο Δήμιζας, αντί να αποκρούσει, πήρε στην ουσία την μπάλα μέσα στο τέρμα. Λανθασμένη εκτίμηση της φάσης από τον νεαρό γκολκίπερ που αντί να αποκρούσει με γροθιές, δεν έβαλε καλά τα χέρια και με αυτό τον τρόπο, έγινε το 2-0.
46' Αλλαγή για τη Νίκη με το ξεκίνημα του β' μέρους. Ο Αναστασόπουλος στη θέση του Κοτσαρίδη.

47' Σουτ του Μουζακίτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια αριστερά, μπλόκαρε ο Ολιμπά.
53' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Τσουράκης υποδέχθηκε ωραία την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Τόρες με κοντινό σουτ έκανε το 3-0.
56' Ωραία επίθεση από τους γηπεδούχους, με τον Τόρες χωρίς πίεση, να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ψηλά άουτ.
66' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Αποστολόπουλος στη θέση του Μπανανά.
71' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Δημήτρης στη θέση του Ζαραδούκα.
72' Καλό φάουλ του Λάουξ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έφυγε άουτ.
73' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ο Αναστασόπουλος έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Σκούρτη, αυτός μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με καλοζυγισμένο πλασέ, σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, κάνοντας το 3-1.
75' Κοντινή κεφαλιά ψαράκι του Τσουράκη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δήμιζας.
76' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Μιλούνοβιτς στη θέση του Γκόμες.
83' Ευθύβολο σουτ του Ροτζέριο κατέληξε πάνω στον Ολιμπά.
86' Τρίτη αλλαγή για τη Νίκη. Ο Τζιώρας στη θέση του Μουζακίτη.
89' Σουτ του Τζιώρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά (66' Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72' Δημήτρης), Τετέ, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γκόμες (76' Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης, Τόρες.
Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Ιβένς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46' Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (6' Δήμιζας), Ροτζέριο, Μαχλελής, Μουζακίτης (86' Τζιώρας), Σκούρτης.

 

Last modified onSaturday, 13 December 2014 17:46