noodles volos banner

Το ενδιαφέρον και στην κερκίδα…

 

Το ενδιαφέρον στο αποψινό παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης δεν θα είναι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Αναμφίβολα η εξέλιξη του αγώνα είναι το σημαντικότερο, αλλά από κει και πέρα μετά τα όσα μεσολάβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, το ενδιαφέρον του Πάτση για την ΑΕΛ και το «μέτωπο» που έχει ανοίξει με μερίδα οργανωμένων και με τον κόσμο και το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσαν αναμένεται να «καθρεφτιστεί» το απόγευμα στην κερκίδα και στην παρουσία του κόσμου.

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Με την απουσία τους οι φίλαθλοι να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα, ή να δώσουν το παρών ώστε να σταθούν κοντά σε τεχνική ηγεσία και παίκτες και με τις αντιδράσεις τους επίσης να αναδείξουν τον προβληματισμό τους και την έντονη ενόχληση τους για τις επιχειρηματικές κινήσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας αλλά και τις δηλώσεις του για τον κόσμο.

Πάντως αν μη τι άλλο, αυτό που ενδιαφέρει τη Νίκη στην παρούσα φάση είναι «ενωμένη» στο Πανθεσσαλικό να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα από τον Αστέρα. Σε αυτό τον στόχο και σκοπό θα πρέπει να επικεντρωθούν άπαντες, καθώς ο κλοιός στενεύει γύρω από τη νεοφώτιστη ομάδα.  

 

Last modified onThursday, 04 December 2014 09:03