noodles volos banner

Με απουσίες αλλά και πίστη για το… θαύμα

Το πέμπτο παιχνίδι στην έδρα της δίνει το απόγευμα (17/15) η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής της Super League και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.

Παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει και σε αυτό το παιχνίδι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, οι παίκτες της Νίκης δείχνουν να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να έχουν πίστη σε ένα… θαύμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές ομάδες, που εντυπωσιάζει και με την παρουσία του στην Ευρώπη, ωστόσο οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ότι θα πρέπει αν μη τι άλλο να διατηρήσουν τις όποιες λιγοστές ελπίδες τους…

Χωρίς Λάουξ και άλλους τρεις

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λάουξ, Σκούρτη, Σταμπολζίεφ και Ταμπάκη. Φυσικά και η πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του Ολλανδού χαφ, που ταλαιπωρείται από ίωση. Στην αποστολή είναι 22 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τέσσερις θα αποκλειστούν λίγο πριν τη σέντρα. Αναλυτικά οι: Ταΐρης, Δήμιζας, Καρασαλίδης, Ίβενς, Τζιώρας, Σωτηράκος, Αργυρίου, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Κορέτα, Μέτσε, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Μαχλελής, Αργύρης, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ροτζέριο, Κανταρτζής, Μαρινάκης.

Με τρείς απουσίες ο Αστέρας

Ο Στάϊκος Βεργέτης υπολογίζει στα πλάνα του τον Ουσέρο, όχι όμως και τον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Παράλληλα, εκτός αποστολής τέθηκαν και οι τιμωρημένοι Σανκαρέ και Γιαννιώτας, που θα πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Στην αποστολή των Αρκάδων για το ματς με τη Νίκη συμμετέχουν οι: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Λούι, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ, Μάτσα, Μπαράλες, Πάρα και Μπακασέτας.