noodles volos banner

Ο απόηχος της 9ης αγωνιστικής

Ακόμη ένα ντέρμπι πήρε η ΑΕ Διμηνίου, απρόσμενη απώλεια βαθμών είχε ο ΓΣ ΑΣλμυρού και έτσι, στους δύο ομίλους έχουμε κορυφή για δύο! Ας δούμε τι συνέβη στην 9η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο και μια ματιά σε ορισμένα στατιστικά στοιχεία των ομάδων.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου υποχρέωσε τον Θησέα στην πρώτη του ήττα. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σημειώσει από δύο γκολ στα δύο τελευταία ντέρμπι. Μαζί της στην κορυφή η Σκιάθος (με μία ήττα μιας και έχει ένα ματς παραπάνω). Οι νησιώτες κέρδισαν για τέταρτη φορά με ένα γκολ διαφορά. Ο Θησέας δεν βρήκε δίχτυα για δεύτερο ματς στη σεζόν, ενώ ο Άρης πήρε δεύτερη στη σειρά ισοπαλία. Ο Σαρακηνός έχει πλέον περισσότερες ισοπαλίες από τις νίκες, τέσσερις έναντι τριών, έχοντας τρίτο αποτέλεσμα με 1-1 στα οκτώ ματς που έχει δώσει, ενώ έχει πετύχει ένα γκολ σε πέντε αναμετρήσεις.
Τρίτος στη σειρά αγώνας για την ΑΕ 2002 χωρίς να βρει δίχτυα, έχασε με 1-0 για τρίτη φορά. Με το ίδιο σκορ, η Αγία Παρασκευή είχε κερδίσει σε δύο παιχνίδια, ενώ χθες έχασε, ενώ η Δημητριάς κέρδισε δεύτερο ματς στην έδρα της, ξανά με ένα γκολ διαφορά, έχοντας κρατήσει για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία της.
Χωρίς νίκη παραμένουν Μαγνησιακός και Ιωλκός, μοναδική αήττητη ομάδα είναι η ΑΕ Διμηνίου. Όσον αφορά στην επίθεση, καλύτερη επίδοση για ΑΕΔ και Σκιάθο με 22 γκολ, χειρότερη για Μαγνησιακό με 7. Τέλος, για την άμυνα, η ΑΕΔ έχει δεχθεί μόνο 2 τέρματα, η Ιωλκός τα περισσότερα με 15.

Στο 2ο όμιλο, κορυφή για ΓΣΑ κι Αίαντα. Η ομάδα του Αλμυρού είχε δεύτερη απώλεια βαθμών στην έδρα της και τρίτη συνολικά ισοπαλία: όλες χωρίς γκολ. Ο Αίας έχει τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα, επτά σε οκτώ αγώνες με δώδεκα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδό του. Η Δήμητρα πέτυχε για πρώτη φορά φέτος τρία γκολ και διατήρησε το μηδέν στην άμυνα, κάτι που δεν αποτελεί είδηση αφού η εστία της έχει παραβιαστεί μία φορά σε ένα μόνο αγώνα.
Πέμπτο τρίποντο στη σειρά για τους Μυρμιδόνες με 16 γκολ σε αυτό το σερί και χωρίς να έχουν δεχθεί κανένα, ενώ ο Αστέρας έχει πέντε βαθμούς εκτός έδρας, σκοράροντας ένα γκολ σε όλες τις εξόδους του! Τρίτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Πρωτεσίλαο, όλα τα αποτελέσματα από τρεις φορές για την Αγχίαλο που δεν σκόραρε για πέμπτο ματς αλλά κράτησε το μηδέν επίσης για πέμπτο παιχνίδι, παίρνοντας πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα του Αλμυρού. Δεύτερη νίκη για τον Διαγόρα με το ευρύ 5-0 επί του Αχιλλέα, ενώ με 4-0 ήταν το προηγούμενο τρίποντο. Χωρίς ήττα παραμένουν ΓΣΑ και Δήμητρα, χωρίς νίκη ο Άθλος που είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική. Καλύτερη επίθεση πλέον για τους Μυρμιδόνες με 19 γκολ, χειρότερη ο Άθλος με 3, ενώ καλύτερη άμυνα η Δήμητρα με 1 και χειρότερη η Μακρινίτσα με 26.

Φ.Γ.