noodles volos banner

Κούτσης: «Ήμασταν πειθαρχημένοι»

Ικανοποιημένος απ’ όλους τους παίκτες του δήλωσε ο Γιώργος Κούτσης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό.

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο δυναμικό. Μια καλή ομάδα. Ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα πειθαρχημένοι, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ, θα διπλασιάζαμε τα τέρματα μας και θα κλειδώναμε και τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στον Πιερικό».

Για το αν έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος για την καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο, ο αντίπαλος έπρεπε να ρισκάρει, εμείς βρήκαμε χώρους τους εκμεταλλευτήκαμε, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».

Για την παρουσία του Διαμαντόπουλου στην ενδεκάδα: «Όλα τα παιδιά έχουν το δικό τους ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Εγώ αξιολογώ τον αντίπαλο και το δικό μου έμψυχο δυναμικό και θεώρησα ότι θα ήταν πιο χρήσιμος ο Δημήτρης απ’ ότι ο Κούτσι. Αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι».

Για την επιλογή του Μαρτίνεθ αντί του Πινάρες:  «Είχα τον Μαρτίνεθ ως αμυντικό χαφ. Στη θέση του Πινάρες έπαιξε ο Γιώργος (Θέος) που ήταν εξαιρετικός. Ηταν πολύ καλός παίκτης ο Πινάρες, αλλά από την άλλη αφού είχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα δεν μπορούμε να τον πιέσουμε να μείνει στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά».