noodles volos banner

Τίποτα δεν χάθηκε...

 

Η Νίκη Βόλου δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδείξει στους φιλάθλους της ότι είναι ικανή για την παραμονή της. Δεν μπορεί να επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών της, ενώ η εμφάνιση στα Γιάννινα ήρθε να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα…

Διαθέτει άσχημα στατιστικά, σκοράρει με το σταγονόμετρο, έχει υποστεί βαριές ήττες, με αυτές που πείραξαν περισσότερο να είναι από τον Εργοτέλη και τον ΠΑΣ, βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από εννιά παιχνίδι στη Super League, αλλά ακόμη κι έτσι υπάρχουν ελπίδες!

Και υπάρχουν πιθανότητες και ελπίδες να καταφέρει να σώσει τη σεζόν και την κατηγορία, επειδή και οι συνδιεκδικητές της στην υπόθεση σωτηρία, δεν έχουν καταφέρει πολλά παραπάνω… Η Νίκη έχει στους τέσσερις βαθμούς τον Πανιώνιο, στους τρεις τον Λεβαδειακό και στους δύο Πανθρακικό και Εργοτέλη.

Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα, με τις ελπίδες να είναι βέβαια περιορισμένες. Αρκεί η αγωνιστική εικόνα της Νίκης να αλλάξει… Να καταφέρει να κερδίσει τον Λεβαδειακό, να πάρει κάτι θετικό στη Νέα Σμύρνη και βαθμούς στη συνέχεια στην έδρα της.

Από κει και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από τον δεύτερο γύρο και από την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που ήδη συζητά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας με τον Ανδρέα Πάτση και οι διεργασίες προχωρούν.  

Σίγουρα τίποτα δεν έχει χαθεί. Δεν είναι μόνο ότι το πρωτάθλημα έχει διανύσει εννιά μόλις ματς, αλλά και το γεγονός ότι οι συγκυρίες και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, επιτρέπουν στη Νίκη να ελπίζει. Όχι όμως με εμφανίσεις όπως αυτή στα Γιάννινα… 

 

Last modified onTuesday, 11 November 2014 09:05